Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka87

Wyrok smierci

Polecane posty

Gość kliff
a jesli chodzi o chemie, przeszczep usuneli ci to juz? jak to wyglada teraz ?

Gość kjk
nie chcesz byc w szpitalu tylko z chlopakiem i rodzina?:O

Gość kliff
kjk dlaczego cie to dziwi?

Gość Emilka87
Tak to wyglada jak wygladalo bo od bardzo dawna tego nie mialam. Ostatnio bardzo bolal mnie kregoslup.myslalam ze to dyskopatia bo to rodzinne... Ja sie o tym dowiedzialam 3 dni temu i przez te 3 dni mysle nieustannie..Jak lekarz mi to powiedzial to wogole nie chcialam go dalej sluchac, wyszlam i juz nie wrocilam

Gość kliff
emilka to moze nie masz obrazu rzeczy jesli masz sile to popraw mnie nie zaniepokoil cie bol tylko to w sensie kosmetycznym pojawilo sie niedawno ale pytanie czy rak jest juz tak zaawasowany i czy sa przerzuty oczywiscie nie po to pytam zebys koniecznie mi pisala stawiam tylko zagadnienia jesli ci zaoferowali chemie to moze licza na jakies efekty? na chemie mozesz dojezdzac nie musisz lezec

Gość kliff
emilka - jestes?

Gość kliff
emilka zobacz co ci znalazlam tu pracuja ludzie, ktorzy sami leczyli raka. mlodzi bardzo fajni i inteligentni. naprawde z tego, co wiem, to nie jest to rodzaj bezsensownej inicjatywy poszukaj swojego miasta. naprawde ci radze poszukac u nich pomocy http://warszawa.akademia.swiatlo.org/

Gość kliff
zerknij tam slyszalam o tym o znajmomych ktorzy byli chorzy ci ludzie, ktorzy tam pracuja znaja te wszytskie uczucia, ktore ty masz. pogadaj z nimi

Gość kliff
emilka trzymaj sie naprawde w zyciu nic nie wiadomo rob swoje ale skorzystaj z pomocy lekarskiej i daj znac co u ciebie jesli bedziesz miala ochote nie boj sie jakos to bedzie

wiesz co, moze jednak warto sie polozyc do szpitala, zrobia ci badania i a noz widelec cos sie zmieni? mojej cioci wykryli raka i lekarz dal 3 miesiace, chyba ze da sobie amputowac piers a i to nie wiadomo. z ciezkim sercem polozyla sie do szpitala, robili jej badania i okzalo sie, ze to niezlosliwa zmiana tylko jakis maly wlokniak, kosmetyczny zabieg wyciecia i ciocia ma sie dobrze juz 22 lata. a teraz medycyhna poszla do przodu. trzeba byc dobrej mysli. lekarze czesto sie niestety w tych sprawach myla. ja sama mam dwa guzy na tarczycy; pierwszy lekarz robiac usg posmutnial i powiedziel, ze szkoda .. taka mloda jestem i w ogole. kazal isc na konsultacje do onkologa. poszlam. onkolog sie usliechnal i powiedzial, ze widzial juz gorsze rzeczy. trzeci lekarz zlecil wszytkie badania i okazalo sie, ze zadnego raka nie mam.