Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym teraz

Mozna teraz wymieniać okna?

Polecane posty

Gość chciałabym teraz

Za dwa tygodnie lokatorzy maja zwolnić nasze mieszkanie. chcielibyśmy przeprowadzić remont...łącznie z wymianą okien. Tylko, że teraz już w nocy jest mróz. Czy wymiana okien jest w tej chwili możliwa bez szkody dla tych okien?

Gość o masz...
Ludzie, nauczcie sie korzystac z googli: Autorko wpisz w google np. kiedy wymieniac okna :p

Gość chciałabym teraz
to po co jest to forum? \ Luzdie nauczcvie sie korzystac z forum!

Gość to twój wybór
a co ma pora roku do wymiany? Ja wymieniałam w zeszłym roku w lutym, czyli według ciebie jeszcze gorzej...

Gość sratatatata...
oto info z tych beznadziejnych googli: Czy okna można wymieniać w okresie zimowym (styczeń-luty), gdy producenci oferują znaczne rabaty? Większość producentów w sezonie zimowym stosuje dodatkowe promocje i obniżki cen w celu zachęcenia klientów do zakupów w okresie zmniejszonego popytu. Warto więc rozpatrzyć taką możliwość. Montaż zimą jest jak najbardziej dopuszczalny przy spełnieniu warunków zastosowania specjalnych materiałów montażowych (pianki, zaprawy zimowe). Wskazane jest, aby budynek był ogrzewany, a temperatura nie przekraczała -5oC.

zimą najczęściej są promocje na okna.U mnie w mieście nawet do 40 %. Tak można wymieniać. Jak masz mieszkanie spółdzielcze to jeszcze Ci zwrócą część kosztów

Gość 2 miesiace się czeka
powaznie? nie chce mi się wierzyc. Chodzi o zwykłe okna ...standardowe...do mieszkania w bloku.

Gość chciałabym teraz
Aha! No to super :D Bałam się że ujemne temperatury uniemozliwiaja wymianę... ale skoro mozna to świetnie :D :D to twój wybór....i z oknami nic się ne dzieje... zę sie niedomykaja , czy cuś....

Gość XYZ001
Wszystkim mogę ODRADZIĆ okna i drzwi z firmy "OKNOPLAST" Kosiński Witold # ul. Boczna Kasprowicza 8 # 37-100 Łańcut W ogóle nie umieją montować okien i drzwi, demontować zresztą też. Zdemolowali nam całe mieszkanie. Ściany są poobijane, brudne. Dodatkowo leje się woda w czasie deszczu do mieszkania. Okna nie maja na całości założonych uszczelek, same się zamykają choć nie ma przeciągu, a Panowie, którzy montowali powiedzieli, ze nie wiedzą jak je wyregulować !!! Złożyliśmy reklamacje i nikt nawet się nie odezwał. Teraz pewnie czeka nas sprawa w sądzie. Poza tym zostawiają straszny syf w domu, na klatce schodowej i na osiedlu, ramy ze starych okien zostawili na trawniku!!! Jeśli nie chcecie przezywać takiego koszmaru jak ja to lepiej nie zaczynajcie współpracy z ta pseudo firmą