Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinsky

Przewijak

Polecane posty

u mnie sie sprawdza do tej pory tyle ze teraz odkad malą sie wierci i kreci to przewijam na łózku albo na podlodze. wczesniej na lózeczku. Fajna sprawa :)

u mnie baaaardzo sie przydał. Ale kup taki z zagłówkiem, bo jak ci się zacznie odbijać nóżkami. to uderzy głową w ścianę... :)

ale niewidzialam na allegro z zagłowkiem ... no ja tez myslalam zeby po kąpieli kłasc sobei na pralke taki przewijak i szybciutko w lazience szkarab powycierac i ubrac na tym przewijaku ... a kupowałyscie pokrowce frotte na te przewijaki czy kladlyscie np. pieluszke falnelową i dopiero dzieciaczka, czy tak poprostu na taki przewijak?

jak byla mala to na pieluche a teraz to tylko na przewijak... ja tez mam z zagłówkiem

a kupowalyscie na allegro czy w sklepie? Czy w sklepie ceny tez tak do 50zł czy wiecej?

Gość Marusiaaaaa
Sprawdza się. Moja córcia ma juz prawie rok, a nadal z niego korzystam. Nie pamiętam ile , ale na pewno w sklepie płaciliśmy dużo mniej(coś ok. 30 zł), ale to był taki zwykły sklep z rzeczami dla dzieci a nie "Dziecko" czy coś w tym rodzaju w centrum handlowym.

dzieki dziewczyny za informacje :) kurcze bo bym zamówila na allegro bo po sklepach to mi sie nie chce chodzic bo jzu mi troche cięzko a u nas jeszcze taka paskudna pogoda :O a do centrum mam z 5 km :O ale jak w sklepie znalazłabym cos ciekawszego...

Taki przewijak się świetnie sprawdza! Pokrowców nie kupowałam, kładę na niego tetrówki do przewijania lub flanelkę gdy kąpię malutką.

dzieki dziewczyny :) więc pewnie i ja sie zdecyduje :) no ale oczywiscie musiałam sie upewnić:)

Kinsky ja mam do sprzedania taki wlasnie profilowany. rozmiar 80cm. uzywany sporadycznie bo mi jakos nie po drodze bylo :) robil wiec za polke na zabawki :) co do ceny mozemy sie dogadac :) moj mail pod nickiem