Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowajaśminowa

chcę otworzyć pizzerniie ale nie wiem jakie są normy,może ktos

Polecane posty

Gość królowajaśminowa

prowadzi już lokal i mógłby mi naświetlić temat. szczególnie zainteresowałam się pizzernią ale przeraził mnie zawiły schemat sanepidu to było 3 lata temu.może mi pomożecie podjąć decyzje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hada
Chcesz prowadzic pizzerie, kiedy nawet nie wiesz jak sie to pisze? :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość królowajaśminowa
nie pytam o zasady ort. tylko o coś innego:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Projekt lokalu wraz z uzgodnieniami dot ppoż, sanepidu itp rzeczy wykonuje i ustala projektant. Jeśli projekt zaakceptuje sanepid a wykonawca przeprowadzi budowę i instalację zgodnie z projektem to ty tylko się modlisz aby przy odbiorze końcowym było wszytko oki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ONA SZALONA
A nie pomyślałaś może aby nawiązać współpracę np.z DA GRASSO ?Mój znajomy otworzył taki lokal w Pasecznie i nie narzeka.Z tego co się orientuje oni zapewniają maszyny,pomagają z pozwoleniami itd.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×