Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofija dwa

Reakcja na słowo KOCHAM

Polecane posty

Gość zofija dwa

Wczoraj powiedziałam,że go kocham...po 7 miesiacach związku.. i co? przytulił mnie tylko i powiedział coś w stylu "OJ TY" :O Nie kocha mnie?

ja mojemu to wyszeptałam na uszko i uciekłam:D a on nie wiedział w którą stronę do domu:D nie przejmuj się. moze się nie spodziewał ze akurat w tym momencie to powiedziałaś...

to po co mówicie pierwsze gupie :D a tak na serio, to pewnie się nie spodziewał daj mu czas pewnie go oszołomiłas

Gość Najważniejsze ze jesteście
razem. Jeżeli ma pokochać, to pokocha. Daj mu czas.:)

moze i masz rację. ale czasem fajnie patrzeć jak starają się z czymś sobie poradzić, z czymś co dla nas jet proste a dla nich bardzo skomplikowane:)

Gość zofija dwa
niby tak.... czasem myślę, że on podchodzi do tego słowa bardzo poważnie,że to jeszcze za krótko na takie wyznania... ale z drugiej strony kiedyś opowiadał mi o swojej byłej "miłości" - jak ja bardzo kochał...a byli ze 3 miesiace razem :O

u mnie bylo tak, ze to on pierwszy powiedzial... spotkal sie z podobna reakcja. zreszta nasz poczatek nie nalezal do najlatwiejszych. on mial swiadomosc, ze minie troche czasu zanim i o ile w ogole go pokocham. dzis jestesmy szczesliwym zwiazkiem... glowa do gory, moze po prostu: ten typ tak ma? :)

Gość zofija dwa
a jeśli chodzi o te oszołomienie to może i racja..... nie wiem.... Powiedziałąm mu jednoczeńie to i..pewien proboem z byłym....

ojjj... co za dużo to niezdrowo, nie martw się niczym. jeśli kochasz, walcz o to, zby bylo dobrze. powodzenia!

Gość Cumbajszpil
Czy otrzymam tutaj wyjaśnienie, co oznacza deklaracja "kocham cię"?

no to, ze teraz to już do grobowej dechy a ty miły musisz się mną zajmowac i tolerowac nawet jak będę miała focha tak w skrócie :p

Gość łojjj panie
Haris, doskonała definicja miłości :D a tak w ogóle to 'mówi się kocham bo chce się odzewu i śmierć się odpowiada, choć inaczej trzeba' - jak mówi poeta

Gość Cumbajszpil
Do grobowej deski? Jak to? A jeśli kobieta zdradzi, także do grobowej deski?

Gość Cumbajszpil
Jak mam rozumieć? Co masz mi do powiedzenia, mówiąc, że mnie kochasz?

Gość Cumbajszpil
Czy Ty uważasz, że mężczyzna jest szafą pancerną, żeby się do niego po kryjomu dobierać? Z wytrychem na sejfy chadzają złodzieje. Uczciwy człowiek otwiera kluczem. Więc kobieta mówiąca "kocham cię" jest wg tego nieuczciwa wobec mężczyzny.

Gość Aradiia
no i dlatego zawsze ( no rok temu drugi i chyba ostatni ) czekam aż to on powie :) tak na wszelki wypadek ...

Gość Cumbajszpil
Kiedy rozmawiam o miłości - muszę! Żarty, to sobie można robić z różnych rzeczy. Z miłości nie!

Gość Cumbajszpil
No tak. teraz już wszystko jasne. Tak jest z każda babą, kiedy ją przycisnąć do muru. Mówi mężczyźnie "kocham cię", ale tak na prawdę, nie ma pojęcia, o czym mówi. Żyć po prostu straszno.

Gość Cumbajszpil
Z rozumu, obserwacji, doświadczenia oraz - ot - choćby z przebiegu naszej rozmowy.

nie podwazam twojego rozumu ani doswiadczenia ect. ale z naszej rozmowy nie wygiaja wnioskow bo zadko na serio mysle to co mowie :p

Gość Cumbajszpil
Tylko po co się kamuflować? Nie lepiej odpowiedzieć uczciwie na postawione przeze mnie pytanie?

Gość hhhhhhhhhhhh
a mi mój Ukochany po miesiącu chodzenia a po roku zainteresowania powiedział mi, że mnie kocha a ja na to "wiem":) ode mnie pierwszy raz to słowo usłyszał jak już byłam pewna swoich uczuć czyli po 6 miesiącach bycia razem:) Pozdrawiam