Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucas1986

Co zrobic gdy szef podbija do Twojej kobiety?

Polecane posty

Az taka mloda to nie jest...w stosunku do mnie...ja sie panicznie nie boje ale wiem, ze to moze byc ta...i nie chce aby ten caly czas poszedl na marne:(

Gość ludzieee
TO JEJ POWIEDZ

Mowi, ze jej nie ufam...a czy kazdy leci na ladna paniene...??? Moze wiekszosc...kazdy ma jakies w sobie ukryte atrybuty a istota polega na tym aby je odnajdywac...miec cos ladnego i pustego od zaraz to zaden problem...

ale ja sie pytam czy wedlug niej on ja podrywal,czy po prostu walnal komplement?

Gość ludzieee
MOŻE RZECZYWIŚCIE JEJ NIE UFASZ?

z reszta, nawet jakby ja podrywal, to co z tego? to on ja, a nie ona jego, no nie? albo jej ufasz albo nie - powinienes jej ufac, a jesli jej nie ufasz, to daj jej wolnosc, bo ja zameczysz

Powiedziala, ze niby komplementy...ale nie wiem sam, poniewaz jak bylem w domu (rozmawial ze mna), ona byla w tym czasie na zakupach, to powiedzial,ze ma nagle spotkanie i pojechal czekajac na nia ulice dalej...

Gość ludzieee
skąd wiesz, że na nią?

Kazdy mi mowi, ze gdyby mial laske tego pokroju jak ja to by ja w stopy calowal...moim zdaniem sam siebie przekresla...:/

Gość ludzieee
z czym jest taka wyjątkowa?

Gość ludzieee
poczekaj chwile to coś ci napisze

Gość ludzieee
wydaje mi sie , ze jesteś troche niedowartościowany i potrzbujesz super laski, która podniesie troszke twoje ego, na dłuższą mete to nie ma sensu-zresztą nie będzie dłuższej mety bo albo ty albo ona zmeczy sie ta chora sytuacją. Ładna buzia to nie wszystko, nawet gdybyście byli razem to czy uważasz że ona cię kiedykolwiek dowartościuje, powie dobre słowo?- nie, ona będzie oczekiwać obsypywania jej komlementami, miłymi slówkami a ty dalej bedziesz gdzieś ta z boku, na drugim planie. Przemyśl, czy warto budować coś takiego?

Gość ludzieee
tym bardziej, że na samym starcie już masz wątpliwości, czy cie nie zdradza (nie ważne kto kogo prowokuje)

Gość ludzieee
dobre, tez rozwiązanie :)

Masz racje...najlepiej trzeba mu pociagnac z baniaka i zobaczy swoje miejsce w szeregu...:D:D