Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doda2111

Kiedy on dochodzi juz od samego dotyku!

Polecane posty

Gość Doda2111

Mam do was pytanie bo jeszcze nigdy z czyms takim sie nie spotkałam.Spotykam sie od paru miesięcy z facetem,jest dojrzały ma 32 lata..ja jestem mloda dziewczyna mam 22 lata.Miał pare zwiazków powaznych nwet jest juz po rozwodzie ma małego syna z poprzedniego małzenstwa wiec raczej jest doswiadczony w tych sprawach.Nigdy nie byl długodystansowcem gora 3-5 min i juz dochodził.Ale ost przeszedł sam siebie.Całowalismy sie było namietnie,dotykał mojego nagiego ciała z użyciem palców(jeszcze bez stosunku)..pocałunki namietne i ja pare razy dotknełam(tylko dotknełam nie trzymalam) go tam reka...ci tak sie całujemy mi dop zaczyan robic sie milo dotykam jego brzucha i patrze a on juz doszedl!!!!bylo mu troche głupio...przeprosil.nie wiedzialm co zrobic usmiechnelam sie i przytullam do niego mówiac ze nic sie nie stało..a w myslach...myslalam jak to mozliwe???przeciez do seksu nawet nie doszlo! ani stosunku ani oralnego!Czy to normalne?Czy z nim cos jest nie tak?Nie wiem juz co mam myslec..wiem ze mus ie podobam bardzo długo o mnie zabiegał..ale az tak dzialc na faceta? z jednej str to komplement ale....no własnie...co o tym sadzicie?

Gość a z drugiej strony
chcesz sie pochwalic jak szybko doprowadzasz facertow?? hahaha zalosne,.

Gość zygmunt 56 z chojny szczeciń.
jak jest facet bardzo podniecony to normalne. ja też tak miałem jak poznałem swoją Danke. W samochodzie troche pieszczot i poleciało

Gość Doda2111
nie chodzi mi o to czy doprowadzam szybko czy nie...ale raczej chyba nie zawsze skoro moi poprzedni faceci mogli sie ze mna kochac 20-30 min? dletego to był dla mnie szok..sadzilam ze dojrzały,starszy męzczyzna po przejsciach bedzie umiał panować "nad soba" is woim podnieceniem. jest taka choroba,ktora nie jest przedwczesnym wytryskiem tylko jakims zaburzeniem na tle psychogennym..może ktos lepiej ode mnie się na tym zna? prosze o podpowiedz.

Gość Doda2111
Nie chodzi o to czy podniecam czy nie...bo to załosne,ze tak sadzisz.Powiedziałabym,ze chyba raczej mniej niz bardziej heh bo moim wczesniejsi faceci kochali sie ze mna po 20-30 min i wszystko było ok.Dlatego myslałm ze starszy doswiadczony zyciowo i seksualnie,dzieciaty męzczyzna po przejsciach nie bedzie problemem a tyu prosze taka niespodzianka... ja rozumiem dojsc przez pieszczoty reka ...lub oralne ale ja go tam moze ze2 razy tylko dotknełam i to na seekunde!raczej to on cieszyl sie akurat wtedy moim ciałem... Radze sie, bo słyszałam o takiej chorobie ma podłoże psychogenne...i nie nazywa sie przedwczesnym wytryskiem tylko jakoś inaczej..rzadka choroba ale istniejąca.Może ktos się spotkał może ma jakies doświadczenie?

Gość Doda2111
Nie chodzi o to czy podniecam czy nie...bo to załosne,ze tak sadzisz.Powiedziałabym,ze chyba raczej mniej niz bardziej heh bo moim wczesniejsi faceci kochali sie ze mna po 20-30 min i wszystko było ok.Dlatego myslałm ze starszy doswiadczony zyciowo i seksualnie,dzieciaty męzczyzna po przejsciach nie bedzie problemem a tyu prosze taka niespodzianka... ja rozumiem dojsc przez pieszczoty reka ...lub oralne ale ja go tam moze ze2 razy tylko dotknełam i to na seekunde!raczej to on cieszyl sie akurat wtedy moim ciałem... Radze sie, bo słyszałam o takiej chorobie ma podłoże psychogenne...i nie nazywa sie przedwczesnym wytryskiem tylko jakoś inaczej..rzadka choroba ale istniejąca.Może ktos się spotkał może ma jakies doświadczenie?

Gość dobra ............
kawal z ciebie dzagi i tyle daj zdjecie na forum ocenimy

Gość Doda2111
do dobra... nie potwierdzam nie zaprzeczam..heh ale to nie o to chodzi..gdyby to sie raz zdarzylo...ale niestety 3 raz z rzedu to przesada..jeszcze rzoumiem za pierwszym razem nowe ciało nowa atrakcyjhna laska..ale po 3 mies... jest wspanialym kochanym czlowiekiem ale seks z nim to porazka o ile wogole do niego dojdzie ..:(

Gość dobra ............
nie mozna miec wszystkiego

Gość Doda2111
nie bede sie tłumaczyc.. mi tez sie to wydaje niewiarygodne. tak było i kropka.

Gość Doda2111
o dziekuje za odp:) wreszcie jakas konkluzja wysnuta heh:) ..raczej juz mieknie...nie próbowałam nigdy..raz mu wystarcza. Wyposzczony?dopiero od 2 dni nie mieszka z eks żoną...chyba ze mu była żona nie dawła;) no nei wiem sama...

Gość muraitre
twoi poprzedni faceci? To ile ich mialas, skoro masz dopiero 22 lata?:O

Gość Borewicz666
Skacze z kwiatka na kwiatek a one go opuszczają.

Gość Doda21111
miałam 2....jednego w moim wieku moja pierwsza miłosc..2 niestety tylko przez pół roku..perfidnie mie oszukał. ale nie w tym rzecz.

jak się wyprowadził to pewnie zona mu nie dawała a to dlatego że już taki jest ....jest prawdziwym mężczyzna bo biologicznie chodzi o jak najszybsze zapłodnienie kobiety Spróbuj drugi raz go stymulować i zobacz co dalej Jak bedzie narzekał że go drazni zapomnij o nim niech szuka takiej ktora sama poprzez masturbacje dochodzi do orgazmu i nie lubi zabawiac sie z facetem

Gość doda2111
dziekuje wreszcie jakis normalny facet tutaj:) hymm...wlasnie zauwazylam on lubi szybko dojsc....poprzedzajac to dlugimi pocalunkami ardzo namietnymi! i dotykaniem mnie..heh moze i prawdziwy facet:) mam puyt czy to prawda ze jak facet wydala wiecej spermy to dawno sie nie kochal? i odwrotnie>? jak malo to niedawno to robil? jak faceci jest naprawde? bo wg madrych ksiazek to prawda a w naturze? moj ostatnio mial wlasnie potok heh;)

Zgadza się ze po tym mozna poznać czy facet spuszczał się czy nie Jeżeli miał duzo to widocznie był bardzo wyposzczony i z powodzeniem możesz sie zabawiac dalej do drugiego razu Chyba ze go bedzie drażniło ale po kilku minutach juz nie.

Co to jest 3 razy? To tak dużo? Widać kręcisz go bardzo i traktuj to, jako komplement. Swoją drogą, pogadaj z nim i zmieńcie sposób zabawy. Najpierw niech sobie facet uświadomi to, że jak on doszedł, to nie znaczy koniec seksu. Nawet pojego wytrysku, powinien zachować się jak mężczyzna i zadbać o zaspokojenie Ciebie. Nie wyobrażam sobie, aby moja Pani miała nie mieć przyjemności, bo ja już doszedłem. W seksie nie chodzi tylko o branie. Cały erotyzm tkwi w poczuciu dawania. Mnie nie kręci leżąca \"lalka\" bez dźwięcznie oczekująca na zaspokojenie, ale jak kobieta jest aktywna i słychać, że żyje i przeżywa rozkosz, to każdego faceta pobudziłoby do stania. Ja przynajmniej tak mam. Proponuję, aby Twój facet uświadomił to sobie, wtedy nawet po odpaleniu, może zająć się Tobą i gdy osiągniesz silne podniecenie, jego ponownie to może obudzić. Dla Ciebie info - on może tak bardzo chcieć zaspokoić Cię, że za mocno to przeżywa. To jest jak pętla. A może przed seksem z Tobą, on specjalnie się onanizuje, by mieć pewność, że mu stanie? Wtedy, zanim zaczniecie, on już jest prawie na szczycie. Powodzenia

Gość doda21111
Nie raczej nie onanizuje sie bo wczesniej zwykle lezymy razem ...teraz to wrócilismy z imprezy wypil 3 piwa wiec myslalam ze po alkoholu bedzie dluzej mógł(wg mitów)..wiec nic nioe robił ze swoim penisem sam wczesniej... dziekuje za rady1

Gość doda21111
Słuchajcie, coś się stało. Tym razem doszło do zbliżenia i on męczył się z 20 minut i nic nie poleciało. Jak go przycisnęłam, to się rpzyznał ze na jakims forum wyczytał o jakichs tabletkach na przedwczesny wypryskm i je zażył. Ale nie chciał powiedziec jakie. Cholera, przez takie głupie rady mam faceta impotętaq

Gość DODA21111
A PANIA POWYZEJ PROSZE O NIEPODAWANIE SIE ZA MNIE!!!! to juz szczt chamstwa. ja nie napisaam tego postu powzzej.

Gość hehehehehe---
Nawet frajerko nie odróżniasz dużych liter od małych :P

Gość Doda1111
poprostu żenada najlepiej ignorowac.... inteligentna jesteś..więc domyśl się Panowie piszcie. pozdrawiam:)

Czekaj doda 2111, facet, który nie spuszcza się po zapodaniu tabletek, to nie impotent. Nie mając orgazmu, miał erekcję, więc w ramach zadość uczynienia za poprzednie \"wpadki\", mógł zaspokoić wreszcie swoją kobietę. Trzeba było to wykorzystać. Ja czasem uprawiałem seks przez 1,5 godziny i dopiero kończyliśmy. Nie oznaczało to, że byłem imnpotentem. Lubię długie zabawy, a nie seks 5 minutowy. To żenada.