Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrudnaDi

jak zmienić kolor??

Polecane posty

Mam bardzo wygodne, sportowe buty. Problem w tym, że żadko w nich chodzę bo mają taki nijaki popielaty kolor :( Są chyba z nubku (nie wiem jak to się fachowo nazywa) albo zamszu. Chciałabym je przefarbować na czarno. Czy jest to możliwe?? Czym i jak mogę to zrobić. Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość Prawda boli
Pierdolone słowniki ortograficzne. Do cholery czy tu chodzi o temat i odpowiedzi czy o poprawianie błędów ortograficznych. Jak jestes taki bystry co tu robisz?Tak wysoko w zyicu zaszłes,że musisz się wykazywac na kafe bo do tej pory pracy nie znalazełs?

no cóż, nawet najlepszym się zdarza :P lepiej mi poradź jak zmienić kolor butów i przestań się mądrzyć :P

Gość jestem zainteresowana
popielaty w modzie dokup szara bluzę ewentualnie pasek i będzie git !!!

Gość Prawda boli
Nie od parady będzie dodać, że w sobotnie wieczory chętnie majstruję przy swym ujściu Amazonki przy pomocy ogórka, cukinii i zestawu "Mały Majsterkowicz". :classic_cool:

Mojznajomy tez mial takiego nijakiego koloru buty no i zaczął je pastować taka zwykła czarną pastą. co w rezultacje dało czarny kolor :) moze nie jest to zły pomysł, bo jak bys chciala farbowac specjalnymi barwnikami do tkanin to musiałąbys je gotowac w wodzie ( buty by sie rozkleiły)

iflonka :) dzięki :) założyłam ten temat bo wolę, żeby mi ktoś powiedział, kto już ma takie przedsięwzięcie za sobą :)