Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 12, 2007 :( w żadnym euro go nie ma bo... WYKUPILI facet powiedział ze nie ma się co dziwić bo był najlepszy za tą cenę :O przyznajcie się że to taka konspiracja! żeście się rzucili na sklepy i dla mnie zabrakło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzenka6666661 Napisano Listopad 12, 2007 Biedna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 12, 2007 Iii tam. Nadal nie posiadam telewizora.. więc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 12, 2007 co to jest współczynnik kontrastu? im większy tym lepszy? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 12, 2007 mój ma 7000 : 1 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy tenn Napisano Listopad 12, 2007 http://www.euro.com.pl/telewizory-plazmowe-i-lcd/panasonic-tx-26le7p.bhtml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 12, 2007 tak ten :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżizas Napisano Listopad 12, 2007 milagros fajny masz tv moge do ciebie wpasc z playstation??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 12, 2007 jeszcze go nie mam chyba ze kupię z ekspozycji... ;O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość innnnnfoo Napisano Listopad 12, 2007 z 4kspozycji nie kupuj. w styczniu wejdzie nowa technologi LCD 100Hz, także ten powinien być sporo tańszy, albo te z nową technologia nieco droższe. Fak faktem zyskasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u Ciebie czy u niego Napisano Listopad 12, 2007 i bardzo dobrze, bo to badziew jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach