Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka13

Krostki na tyłku?? dlaczego??

Polecane posty

jaki jest powod krostek na tyłku? mam tego dosc , pojawiaja mi sie krosti na tyłku i nie wiem czemu :( takie bolące (nie jest ich duzo ale brzydko to wyglada :() myslalam ze to uczulenie na proszek - ale nie mam uczulenie na podpaski naturella- wiec je zmienilam na inne i juz nie mam krostek w okolicy krocza - a na tyłku sa dalej:( miejsca intymne myje codziennie plynem do tego przeznaczonym wiec dlaczego tak jest? nie wiem czemu? jak myslicie? jak moge sie ich pozbyc??

Gość dontyouknow3
z zimna miałam takie... Jak zimno nie nosić stringów tylko barchany!!!!!!!!!! 🌻

nie nosze stringow, nosze \"zwykle\" majteczki i w zimie dodatkowo rajstopy i to grube ;P to na pewno nie jest z zimna .... ale one sa dosc duze ;/ swedza i wygladaja jak pryszcze :? masakra :(

sprobuje jeszcze z tym balsamem chociaz w to wątpię bo kiedys sie smarowalam jakis czas i nic z tego :(

Zadne balsamy mi nie pomagaly, meczylam sie z tym 3 lata az wkoncu poszlam do termatologa, przecieranie plynem przez miesiac i teraz zero krostek juz od jakis 8 miesiecy :)nie ma co tylko dermatolog a bten plyn byl na recepte kosztowal moze 15zl. A zanim pojdziesz do dermatologa myj posladki plynem do chigieny intymnej dla mlodych dziewczat i osob czynnie uprawiajacych sport z ziaji..