Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gentleman song

Najlepsze kosmetyki Avonu !

Polecane posty

Gość gentleman song

Bardzo proszę dziewczyny o rady odnośnie kosmetyków Avonu, trochę już ich wypróbowałam, rzadko zdarzają się perełki, a częściej wg mnie to średniej jakości kosmetyki. Wiem, że jest tu wiele konsultantek, albo byłych konsultantek które wypróbowały pewnie wszystko. Chciałabym żebyście poleciły mnie i innym dziewczynom kosmetyki warte swojej ceny które sprawdziły się. Ja mogę napisać: 1. Maseczka z Morza Martwego - jest super dla mnie, moja cera odzyskuje blask, jest super oczyszczona i gładka, jeszcze dzień po widać, że jednak zadziałała.

Gość ja polecam krem
na noc, ale juz go chyba nie ma. taki z wapniem w pomaranczowym opakowaniu. nie pamietam jak sie nazywa... i wode pur blanca. aaa... krem to MILK COMFORT. jest zajebisty. chociaz staram sie uzywac bardziej naturalnych kosmetykow niz te z avonu ale te 2 rzeczy sa naprawde fajne.

Gość nie kupuję Avonu
:p bo to badziew...

Gość gentleman song
a właśnie, siostra 26 lat zachwala dwa kremy 1. krem na dzień retroactive w zielonym słoiku 2. krem na noc retroactive =/=/=/= Miała porowatą skóre (codzien tona make up), roszczerzone pory, zmarszczki i taka zwiotczałą skórę, odkad sie smaruje tymi kremami mowi ze zmarszczki sie zmniejszyly i wyglad cery poprawił - tez to zauważyłam....polecam ps. Pur blanca jest super, ale to zapach wiec zupelnie indywidualna sprawa, a chodzi mi o uniwersalnosc.

Gość hipciolinka
Dziewczyny, dajcie spokój z tymi kosmetykami...Pełno w nich SLS i innej chemii...Lepiej samemu zrobić maseczkę. Polecam też stronki www.biolander.com i www.mazidla.pl. Na tej drugiej stronce samemu komponuje sie kosmetyki. 100% eko.

Gość gentleman song
o co ci chodzi, jak nie uzywasz kosmetykow to po co tu wchodzisz? umyj sie szarym mydlem i tyle. ja bede uzywac i kropka.

ta jasne lepiej sobie samemu zrobic maseczke z warzyw owocow czy innych produktow zpozywczych w ktorych jest pelno konserwantow czy innych swinstw i lepiej to sobie nakladac na twarz macie racje:o a avon to chłam w ladnym opakowaniu

Gość niebieskooookaa22
ja lubię od czasu do czasu wlać do wanny ich płyn do kąpieli, np. jeżyna, biała lilia :P śliczny zapach

Gość patiii10
A ja bardzo sobie chwalę kosmetyki z avonu. :) Trochę wkurza mnie też jak ktoś mówi a nie wypróbuje. :) Ja bym poleciła puder "Idealna cera" świetny delikatny. Korektor Idealna cera. Podkład 24k do twarzy. Dosłownie wszystkie produkty ze SPA (świetne) ! Męskie perfumy to Full speed a damskie Today tommorw always. :) błyszczyk powiększający usta. :) i wiele wiele innych .:) Nie pasuje mi jedynie taka jedna kredka do oczu a reszta wszystko zgodne z opisem :)

Używam kosmetyków z avonu od 5 lat. Zdecydowanie max dla balsamu ujędrniającego z wodorostami (zielony kolor) i dla żółtej odżywki do paznokci nail experts 24k gold strength. Przy codziennym stosowaniu balsamu już po tygodniu zauważyłam mega zmiany, moja skóra stała się o wiele bardziej jędrniejsza i bardziej napięta. Stosuję ten kosmetyk od 2 lat i nie mam zamiaru się z nim rozstawać ;) A co odżywki to zmiany zauważyłam po ok 2 tyg regularnego stosowania. Moje paznokcie były w opłakanym stanie po kilkakrotnym nakładaniu tipsów.Przetestowałam wiele odżywek różnych firm, które się nie sprawdziły. Ta uratowała moje paznokcie :) POLECAM!!!

Gość Vasja
Moim zdaniem maseczka z serii naturals Mleko i miód, taki śliwkowy krem nawilżający także z serii naturals (fioletowe opakowanie). Jeszcze peeling taki truskawkou, tu znowu seria naturals.

jak dla mnie to super są -perełki brazujace -full speed -015 -żelowa konturówka - diamentowe konturówki hmmmm płyn do dem tez ok. Balsamów nie polecam. aaha i maseczki SPA super są ;) maskary normalne, nic specjalnego,

Gość pasmo
dwufazowy olejek do ciala ten fioletowy i maseczka blotna planet spa

Gość Bossi
kiedyś też uważałam że kosmetyki z Avonu są tandetne dopóki ich nie spróbowałam. Maseczki spa, żele pod prysznic senses, krem do twarzy hydra beyond, lakiery do paznokci, szampon z olejkiem arganowym, krem różowy soft i perfumy city rush lub inne w zależności od gustu gorąco to wszystko polecam.

Gość gość
Mus do ciała, najlepiej waniliowy :) Super pachnie i się utrzymuje długo na skórze, a ten zapach jak ciasteczka ;) Fajny zapach na zimę :)

Gość madziankas
Raczej tej marki nie traktuję jako nie wiadomo jakiej. Z dobrych marek kosmetyków to np. Hildegard Braukmann, przy którym rzeczywiście cerę sobie mocno poprawiłam. Tutaj też dbałam o systematyczność. Generalnie sama cera jest w super stanie.

Gość gość
nie każdy może zna, ale bardzo dobre są kosmetyki Kivvi, łotewskie, naturalne, organiczne, mają ekstrakty i olejki, co dla mnie już jest przekonujące, ponieważ stosuje tylko takie naturalne kosmetyki, a Kivvi wygrywa z innymi pod każdym względem jeżeli chodzi o jakość, zapach, skuteczność i wydajność. Zamawiam zazwyczaj na witalnie com pl

Witam Jestem Liderem Sprzedaży w Avon. Zapraszam serdecznie do obejrzenia mojej strony Avon na FB https://www.facebook.com/PrzewodnikPoSwiecieKosmetykow/?ref=settings I zapraszam do współpracy:-) Nie myślcie sobie że jako Lider wciskam wszytko jak leci, osobiście mam też swoje wybory i swoje zdanie na temat konkretnych kosmetyków :-)

Gość KasiaKasia11
Hej :-) Ja jestem bardzo zadowolona z lakierów, ale ja maluje lakier kolorowy i nawierzchniowy wtedy trzyma się naprawdę długo:-) Super są spraye prostujący nabłyszczający i termoochronny. Cienie te poczwórne mają super dużo pigmentów i długo się trzyma makijaż :-)