Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunek

czopki glicerolowe? jak często można podawać?

Polecane posty

mam pytanko, mam miesiecznego dzidziusia-jest karmiony butelką i pomimo podawania herbatki ( rumiankowa ) jest problem ze stolcem. jak często taki dzidziuś powinien się wypróżniać? czy taki czopek mozna podać codziennie? jak mała nie zrobi kupki raz na dzień to marudzi-chyba boli ją brzuszek, bez czopka-sama wypróżni sie raz na 2dni. Co robić?

najlepiej zapytaj pediatrę:) ale myślę ze jeden to za duzo. moja siostra podawała chyba połóweczkę:) i broń boze nie termometrem!!

to sprobuj z kopru wloskiego to jest typowa herbatka dla niemowlakow na lepsze trawienie i wyproznianie... mozna ja podawac o ile pamietam od 1 m-ca zycia...

no wlasnie jak moj marcin byl maly (mial tak ze 3 m-ce) to mu wystarczala cwiartka czopka i po klopocie bylo... a te herbatki z kopru to z hipp tez produkuje wiec jak masz zaufanie do tej serii to kup taka herbatke moze sie sprawdzi...

ok dzieki, jak podalam jej ten czopek to wyszedl caly za 2min z ogromna kupa

Gość dunya anneli
Wbrew powszechnemu przekonaniu czopki gliceryna może być używany codziennie przez dłuższy czas bez uszkodzenia. Zwykle nie jest konieczne, ale jeśli dziecko nie można zrobić grudek g***o, co robi dobre