Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anemonkaa

szukam perfum......pomozecie mi dobrac?

Polecane posty

Gość anemonkaa

szukam zapachu, ktory bylby lekki, rzeski ale wyczuwalny, aby byl kwiatowy, moze lekko owocowy, nie slodki, taki kobiecy:) czy mozecie napisac jakies propozycje takich zapachow?

Gość kichaaaaa
zaraz bedzie poprawka, bankowo. te glupie damy z kafe hehe

Gość dobrze napisała
szuka perfum, nie perfumy czy perfumu

tylko Lolita Lempicka.Jesli w Twojej miejscowosci jest perfumeria, np.refan idz i kup 5ml.na probe.zakochasz sie w tym zapach od pierwszego psikniecia

Gość anemonkaa
pewnie cos z tym "perfum" ;) glownie zalezy mi na propozycjach a nie na komentowaniu poprawnej pisowni;)

jestemkierowniczka w jednej z warszawskich drogerii Sephora i na ten zapach sa po prostu zapisy na liscie do zamawiania...Teraz zbliza sie okres prezentów, gwiazdka, mikolajki...to najlepiej schodzace damskie perfumy z wyzszej polki

Gość hmmmma
proponuję armani code- kobiecy i tajemniczy ale nie słodki lub jeśli jestes odważniejsza mega kobiecy zapach thierry migler - alien

Gość anemonkaa
armani code wg mnie jest bardzo ladny, ale troche za ciezki jak na dzien, bo wlasnie chodzi mi o perfumy na dzien, takie jakies swieze:)

Gość zaraz tu justa będzie
i jej MLM i perfumiki hehehhe o ile sama tego nie napisała .. :o

Gość anemonkaa
love tito - bede musiala przejsc sie do sephory i powachac:)

A ja polecam Ci : Armani Mania - super zapach i bardzo długo utrzymuje się na ubraniach, lub Calvin Klein Escpe - też super !

Gość hmmmma
autorko ale w sephorze nie kupuj bo oni strasznie rozcieńczają perfumy - lepszy jest douglas a ceny chyba nawet nizsze.

Gość to się zgadza a
sephora oszukuje !!!!!

Moim zdaniem to nie jest reklama perfum, że kupuje je 80% klientek perfumerii... Ale to tylko moja opinia. I tak musisz sama powąchać, ale moim zdaniem podobałyby Ci się pewnie Ralph (turkusowy) Ralpha Lauren i Baby Doll YSL. Bardzo ładna była tez w tym roku limitowana, letnia seria zapachu Cerruti 1881. Ale chyba już jej nie ma w sklepach, bo to sezonówka. Kupuję perfumy zawsze w Sephorze i nie zauważyłam, zeby coś rozcieńczali, a mam porównanie np. z zapachami kupowanymi we Francji czy w innych europejskich krajach. Armani to jest zapach raczej mocny, z mocną nutą kwiatu pomarańczy, no i taki dla mnie bardzo intensywny. I zastanów się, zanim coś kupisz. W zeszłym roku dostałam 50ml HOT RL i do tej pory nie wiem, co z tym zrobić, a nie mam już pudełka, więc nikomu w prezencie nie wcisnę:O

Gość eloeloelo
polecam MIRACLE LANCOMA NOA i amor amor cacharel z avonu pur blanca

Gość ikjkgjy
L'eau par Kenzo i Escada Into the blue-->moje 2 miłości :)

Gość kocia kuweta
a ja zupelnie przypadkowo znalazlam chyba swoj zapach i sa to Eternity Moments Cleina, kurcze nie moge wyjsc bez nich z domu :)

Gość mellow mellow
roberto verino

Gość anemonkaa
Noa i Kenzo...... brzmi ciekawie, tez bede musiala powachac:)

Gość kiedyś był
taki topik, gdzie dziewczyna świetnie doradzała jakie dobrać perfumy, ale teraz nie mogę znaleźć

Ja polecam: The One - Dolce Gabbana Euphoria – Calvin Klein Code – Giorgio Armani Hypnotic Poison – Christian Dior Może te 3 ostanie nie są kwiatowe ale piękne :) :) :) Sprawdź w perfumerii ten 1 zapach. Kocham wszystkie 4 zapachy.

eloeloelo Miracle – Lancome Też bardzo kobiecy i jak najbardziej kwiatowy :)

Powachan koniecznie Moschino I Love (w takiej obrzydliwej niebieskiej buteleczce z oczojebnym pomaranczowym korkiem). Przepiekny zapach, swiezy, ale ma cos w sobie (generalnie nie cierpie swiezych zapachow a w tym sie zakochalam:)).

Gość anemonkaa
jestem po wachaniu i w sumie zastanawiam sie nad kenzo i cacharel... hmmm. bede musiala jeszcze sprawdzic moschino

Gość zuzaz
A ja bardzo lubie ULTRA VIOLET -Paco Rabanne i polecam takze miss cherrie - Diora orazLacoste - Touch of pink a na dzien dzisisjszy uzywam One D&G i powiem Ci ze sa suuper!!