Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axxxa210

pomocy!!!

Polecane posty

Gość axxxa210

mam problem, z ktorym walcze od dlugiego czasu. Chodzi o to ze mam bardzo jasna karnacje i wszyscy sie ze mnie smieja:( stosowalam juz mnostwo roznych samoopalaczy ale ona zostawialy tylko na ciele smugi i zacieki. Niestety mam tez duzo pieprzykow na ciele i kilka piegow na twarzy ,wiec solarium jest chyba nie dla mnie ... juz nie wiem co mam robic...pomozcie cos!!!

Gość pij codziennie sok z marchwii

naucz sie stosowac samoopalacz- te zacieki i smugi to w dużej mierze Twoja wina- chyba ze używasz jakis bubli w co watpie- skoro jestes tak zdesperowana:) najpierw peeling buzki i ciała. rób wszystko wieczorem:) rano obudzisz sie ladnie opalona nie bierz duzej ilosci samoopalacza za jednym razem, powoli go wmasuj w skóre- zacznij od stop..i dalej w góre:) Jesli i do tego nie masz reki - to przed Toba ogromny wybór balsamów brązujących- dziewczyny najczesciej chwalą dove. I podobnie z buzka ...do niej tez sa kremy brązujace . teraz w zimie widać raczej tylko twarz z spod tych wszystkich swetrów, golfów, kurtek - jesli nie chcesz jednak miec nic do czynienia z samoopalaczami , zainwestuj w ziemie egipska- odrobine na twarz i szyje ..ew. dekold

Gość axxxa210
ucze sie tego juz jakies 2 lata i ciagle to samo...juz nie wiem co mam robic...

Gość axxxa210
z sokiem tez juz probowalam, rozne kremy poprawiajace koloryt i nic .................:((((((((

Gość doktorek1234
beta-karoten w kapsułkach, sok pomidorowy+marchwiowy

Gość axxxa210
a beta-karoten cos mi pomoze jesli nie chodze na solarium i wogole teraz zima jak sie nigdzie nie opalam?????? dzia za porady :*