Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELPPPPPPppp

CO TO MOZE BYC?????????????

Polecane posty

Gość HELPPPPPPppp

juz pare lat temu zauwazylam przy wejsciu do pochwy jakby jakis dodtkowy fald skory...n ie wiem jak to opisac...w kazdym razie cos czego chyba normalnie tam nie ma...niby nigdy mi to nie doskwieralo...jeszcze nie bylam u ginekologa, teraz poinnam pojsc bo chyba dostalam jakiegos zapalenia...i boje sie,znow zaczelam zastanawiac sie co to moze byc tam w srodku....boje sie isc z tym do gina, zastanwiam sie czy to cos powaznego?? pomozcie..wyglada to troche jak taKI sopelek?? dodam ze nigdy jeszcze nie wspolzylam...czy to moze kawalek blony dziewiczej,czy jakis gruczol??

Gość gdzie kupic pralke
to moze byc opryszczka (klykciny konczyste)ale skoro jeszcze nie wspolzylas, to raczej malo prawdopodobne, bo wirus opryszczki jest przenoszony droga plciowa, chociaz nie powiedziane, moglas np, sie zarazic w toalecie publicznej. idz do gina i nie stresuj sie na zapas- powodzenia

Gość Bibetka
To może byc zwyczajna nadżerka.Ja tez jestem(niestety )jej posiadaczka.Nie masz się czym przejmowac.Idź do ginekologa , niech zrobi cytologie.powodzenia