Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serio pytam

Czy biały pasek u spodni jest penerski?

Polecane posty

Gość serio pytam

Spodobała mi się jedna kobitka. Nosi czasem biały pasek do jeansów. Pasek ma dodatkowo blachy wbite, ale nie ćwieki tylko takie okrągłe blachy średnicy 4cm. Moja siostra mówi,że taki pasek jest penerski i to pewnie jakaś penera. Fakt , laska podobno lubi imprezy i często chodzi po dyskotekach. Czy taki pasek biały to faktycznie świadczy o czymś? Bo słyszałem, że białe spodnie u faceta i laski to też blacharstwo. I na tej dyskotece co ona łazi często faceci mają białe rękawiczki. Co sądzicie? Nie robię jak, pytam zupełnie poważnie.

Gość serio pytam
:(

Gość farsa
...to jakas popkultura?

Gość serio pytam
Penerski? Pener to ktoś kto pije, pali, ćpa, kradnie, puszcza się, przeklina, ktoś na niskim poziomie. Tak ja to widzę to słowo.

Gość Rebajło
Ten pach to obciach i wiochmeństwo i basta

Gość serio pytam
Ktoś mi dał linka do facetów w białych rękawiczkach. http://twojstary.eu/2007/11/10/twoja-stara-uczeszcza-na-manieczki/ To znaczy ,że jak laska nosi biały pasek to coś jak damski odpowiednik tych penerów z tego zdjęcia? :O Powiedzcie mi , bo biały pasek jak biały pasek wg mnie :( Co w nim złego? Chociaż jak patrzę na tych w białych rękawiczkach to mam ochotę się porzygać.

pasek mogl byc przypadkowy. tak jak np istnieje \'kult bialych adidaskow\' a niektorzy kupuja je przypadkiem. bardziej przerazajace sa te techniawy z bialymi rekawiczkami na ktore chadza:D

Ja też noszę pasek z ćwiekami i wcale nie piję (dużo :P) nie ćpam w ogóle, grzecznie chodzę do szkoły, od 2,5 roku mam stałego chłopaka, na dyskoteki chodzę tylko z Nim, bawimy się co weekend ale wcale nie jestem yy jak to było penerką :P

Gość serio pytam
NO,ale nosisz z małymi ćwiekami. Słyszałem ,że czarny pasek z ćwiekami to ok, a biały z dużymi blaszkami to penerski. A białe rękawiczki to techno tak?

Białe rękawiczki noszę na zimę bo mam białą kurtkę :P A tak poważnie no to ja nie osądzałabym kogoś po tym jaki nosi pasek, lub też nie nosi go w ogóle, czy też to że chodzi na techno-dyskoteki wcale nie musi oznaczać od razu,że jest blacharą

Gość Co to sie dzieje
O jesoo ja mam biały pasek ale ja go bardzo lubie i mi sie podoba bo jest ładny:o Teraz wszytscy beda myslec ze jestem penerska czy coś tam:o

Gość serio pytam
A czy to możliwe,żeby nigdy nie zaciągnęła się haszem jak chodzi na techno czy inne dyskoteki?

Gość o matko jedyna................
a w jakim regionie słowo pener jest używane? Pierwsze słyszę...

Gość serio pytam
Pener w Wielkopolsce.

Ja też pierwszy raz spotkałam się w ogóle z takim słowem :P A powiedz Ty mi kto w dzisiejszych czasach nie \"smakował\" haszu? :P

Gość serio pytam
Ja nie smakowałem haszu.

Gość serio pytam
A Ty dziubalik spakowałaś?

Gość serio pytam
Moja stara daje sie za kilo cebuli

Gość butelka soku
i ja...

Gość butelka soku
zreszta nie jestem penerska,bo tego bialego paska nie nosze i nie bywam...ale bardzo lubie browara :)_

Gość butelka soku
czyli jaka jestem?

Gość butelka soku
nie daje za kg cebuli,ale hasza nie cmilam;)

Gość serio pytam
butelka soku, nie wiem czy jesteś penera, bo to zależu z kim pijesz, ile pijesz, gdzie pijesz. Jak na ulicy w bramie to jesteś penera, jak z dresami to też jesteś, jak pijesz,że się przewracasz do rowu to też jesteś penera. A jak pijesz z kulturą i nie urywa Ci się film to nie jesteś. Ale to tylko moja opinia.

Gość serio pytam
chapie dzidy az po same kule

Gość Kaska_19
jesteście beszczelni, czy ja np jestem penerą, bo umiem się gustownie ubrać? lubię białe paski, szykowne dodatki - ładny ubiór to klucz do sukcesu http://www.fotka.pl/profil/engels89/ podoba się wam np ta dziewczyna? jesli nie, założe sie, że jesteście pustymi, grubymi babami, zazdroszczęcymi nam, szczpułym i zgrabnym laskom z gustem nie oszukujmy się!

Gość serio pytam
W tym linku z fotka.pl to rzeczywiście prawdziwa dama. Na szczęście ta "moja" ma tylko pasek z takich dodatków. Praktycznie się nie maluje i ma naturalne włosy.

Gość czytaj ze zrozumieniem
a bedziesz wiedziala co to pener ! ograniczylas sie do czytania tematu !

Gość czytaj ze zrozumieniem
hihih do szczuplosci to jakies 10 kilo musi zrzucić