Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany życiowo

Moge to głośno powiedzieć...Przegrałem

Polecane posty

Gość przegrany życiowo

Tak bardzo chciałem aby jakaś kobieta zobaczyła coś we mnie więcej niż kolegę, dobrze wiedziałem , że moim problemem jest wygląd ! wlaczyłem o niego długo...rzuciłem palenie, słodycze, zmieniłem diete, pije tylko herbaty ziołowe, trądzik leczyłem u dermatologa, ostatnie pieniądze wydawałem na ciuchy...normalne ale aby fajnie i dojrzalej wyglądać...niestety cera nadal z pełną ilością wągrów i pryszczy, do tego blada jak ściana, odstające uszy......Przegrałem z trądzikiem mam 23 lata i zrujnowaną samoocenę .....Pisze tak bo dzisiaj mam doła, idąc depatakiem widziałem tyle pięknych kobiet o nieskazitelnej cerze itd.... Po co taka miała by być z kimś takim jak ja ? Jak są faceci co pryszcze znają tylko z opowiadań...

Gość człowieku...
co ty się kurwa przejmujesz wygląd to 10% reszta to mózg

Gość jest nas wiecej niz myslisz

Gość LUDZIE......
przestańcie wreszcie pierdolić zachowujecie się jakby tylko ten/ta jedna była na świecie

Gość jest nas wiecej niz myslisz
ja mam gorzej,mam trądzik i jestem kobieta. chwała,ze istnieja podkłady....

Gość o matko jedyna................
w tej chwili to dla ciebie życiowy dramat, ale uwierz mi, że spotkasz jeszcze kobietę swoich marzeń, dla której nie twoja cera będzie najważniejsza... Pozdrawiam cieplutko

Taa tylko że kobiety rzadko kiedy mają nieskazitelną cerę. Ratują je podkłady. Więc bez przesady...

Gość Mnie się nic nie pomyliło
jakoś z doświadczenia to wiem bo twarzowy nie jestem a laski na mnie leciały :P tylko że raczej mózgowce :P

Gość laura b.
nie martw się trądzikiem, idź do dermatologa , albo lepiej speca od medycyny estetycznej..robią teraz cuda...koleżanka miała blizny po trądziku, a teraz alabaster...

Mój facet tez miał kłopoty z trądzikiem, ale jest zajebisty i już. Sex działa fajnie na trądzik, poważnie.

Gość przegrany życiowo
tylko ja czuje ich wzrok....wiem, że widzą te wszystkie niedoskonałości...a na bladej skórze widać WSZYSTKO....oczywiście na solarium nie moge iść bo grozi mi rak.....ehhh nienawidze patzreć w lustro....teraz nawet jak się myje to nie patrze...

Gość vale tudo
a jak mam mieć seks bez kobiety ???

Gość
może zapuść brodę, wąsy i baki?

człowieku daj se siana z kompleksami bo ludzie widzą cię takim jakim chcessz by cię widzieli każdy jest kowalem swojego losu a jak ktos robi wszystko żeby coś ukryć to najczęściej to wychodzi zamiast leczyć trądzik lepiej zacznij leczyć kompleksy

Gość vale tudo
aleś mu poradziła :D

vale a ja to niesprawiedliwe buuuuuu

Gość Olems
"Sex dziala fajnie na tradzik, powaznie." kpisz sobie? skoro pisze, ze nie moze zdobyc kobiety, to jak ma miec seks? Reka?

Gość drugi sort
kompleksy nie biorą się z niczego....to efekt oddziaływania środowiska... Ludzie zaczynają mieć kompleksy . gdy inni uzmysłowią nam , że jesteśmy gorsi....

kompleksy biorą się z tego że to co mówi nam środowisko bierzemy do siebie co jest równoznaczne z tym że nie akceptujemy siebie

Gość Olems
to trza olewac opinie innych

Gość
no co, każdy radzi jak umie :p

Gość vale tudo
jakoś nie widze, aby ludzie ładni mieli kompleksy...przeciwnie...przez to samo środowisko popadają w samozachwyt....

Olems dokładnie tylko ze większość ludzi patrzy nie przez pryzmat własnych odczuć tylko przez pryzmat opini innych

Gość vale tudo
W dzisiejszych czasach posiadanie, wąsów, brody i baki uznawane jest tak samo za mało estetyczne jak włosy na cipce :D

vale i tu się mylisz bo najczęściej oni są zakompleksieni jak cholera tylko przez to że mają twarz starają się maskować

Gość drugi sort
i zawsze jest tak, że te rady o nie braniu docinek do siebie itd mówią ci co kogoś mają albo mieli....jakoś wśród wiecznie samotnych nie widze tylu optymistów...

vale kurwa ty mnie nie obrażaj ja uważam że wyglądam estetycznie a jestem zarośnięty. Jak to mówił przekliniak ..kurwa ale kampinos :P

Gość vale tudo
a niby dlaczego ładna osoba ma być zakompleksiona ?

Gość vvvvv
Kobiety mają lepiej bo mogą to jakos zatuszować makijażem. Facet ma ogólnie przerąbane.