Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany życiowo

Moge to głośno powiedzieć...Przegrałem

Polecane posty

Gość Mnie się nic nie pomyliło
drugi tak tylko że te osoby mają dlatego że się nie przejmują...wiem z własnego doświadczenia. jak brałem wszystkie uwagi do siebie to byłem sam jak przestałem się przejmować i podchodziłem do wszystkiego na luzaku to samo poszło

Gość vale tudo
spytaj kobiet.... oczywiście są wyjątki co fajnie wyglądają ...pewnie masz gęsty i bardzo ciemny zarost......zazwyczaj bladzi blondyni mają blado , rudawy zarost....spytaj kobiet czy im się to podoba...

Gość vale tudo
ty możesz się nie przejmować , ale nikogo nie zmusisz do zainteresowania twoją osobą...

vale i to właśnie ze wzgledu na wyglad a raczej zderzenie oczekiwania społeczeństwa w stosunku do wyglądu takiej osoby w przeciwieństwie do jej pragnień zobacz ile lasek które były w liceum czy na studiach ślicznotkami (nie wiem ile masz lat ) teraz jest samych a brzydale jakoś się poparowali

Uwielbiam to forum. Sęk w mojej wypowiedzi tkwi w tym, że nie zawsze chodzi tylko o wygląd. Skoro mój facet ma/miał trądzik i go pokochałam to i seks przyszedł, a trądzik się zmniejszył. Ja wiem, że myślenie czasem boli, ale postarajcie się... :)

akurat jestem blondunem z zarostem lekko rudawym i jakoś bardzo lubię mój zarost i nie golę się praktyczniee prawie nigdy chyba że już muszę

Gość przegrany życiowo
wiecie co sobie czasami wyobrażam... ( takie marzenia), że mam ładną cerę bez ani jednego pryszcza i normalne uszka...wiem wiem żałosny jestem....ludzie marzą o kasie , podróżach a ja o czymś takim......

animek ale do nich jakoś ciężko to dociera

Gość
to pankracy jest passe? :(

przegrany chłopie też kiedyś tak marzyłem wiesz o czym teraz marzę o chwili spokoju ciszy jakoś tego chyba nie zaznam :P

Gość laura b.
a ja mialam kiedyś faceta z bliznami trądzikowymi i wcale mi to nie przeszkadzało...kochałam go,ale wiecie co...zostawił mnie bo ..no właśnie ..uważał że TAKA LASKA JAK JA zasługuje na kogoś lepszego...kompleksy...i na nic były moje tłumaczenia...dziwny człowiek... do autora: olej ten trądzik, po prostu ŻYJ!!!kochaj i BASTA :classic_cool:

Gość BBBBBBBBBBBBB
1-jasny zarost przysłania problem, ciemny nie. 2-zmień dermatologa 3-idż do kosmetyczki, oczyści Ci bużkę,(raz na miesiąc), 4-nie myj twarzy mydłem, nie przesuszaj jej preparatami z alkoholem 5- solarium raz w tygodniu-nie, nie dostaniesz raka! 6-podkład Max Factor ze złota gwiazdką-na wieczór możesz troszke go użyć, nikt się nie kapnie:P(mój kumpel tak robi) 7- ręce precz od twarzy! nie dotykaj, nie wyciskaj;)

DERMATOLOG przede wszystkim, a uszami sie nie przejmuj ja jestem dziewczyną i też mam uszy jak kulfon, zawsze można nosić fryzurę jak beatles z włosami na uszach :) po 2 -podczas onanizmu traci się cynk i wtedy o wiele trudniej wyleczyć trądzik, nie pisze tego złośliwie czy coś tylko do wiadomości- bo to prawda rozwijaj w sobie dobre cechy bo napewno jest ich wiele. 23 lata to nie tak dużo, jeszcze zdążysz poznać fajną dziewczyne.ale nic nie jest tak hop siup od razu

Gość Olems
"1-jasny zarost przyslania problem, ciemny nie" e? a ciemny niby czemu nie?

Gość BBBBBBBBBBBBB
za duży kontrast z czerwonymi wypryskami-mówie tu o kilkudniowym zaroście a nie gęstej brodzie. Natomiast i ciemny i jasny przysłania blizny.

Gość vale tudo
a czy czasem izotek nie ma silnego dzilania cancerogennego ?

Gość Olems
jeszcze zalezy gdzie te blizny i wypryski. Bo jak na czole, to kicha :D

Gość dododo autora
chodż na dziwki, cera Ci sie poprawi i wtedy znajdziesz dziewczynę. Mówię serio, mój zapryszczony znajomy tak zrobił.