Mary07 0 Napisano Listopad 13, 2007 czy ktoras z was miala tak ze po sexie a nawet po tym jak chlopak robil wam dobrze palcem to was pochwa bolala? ja tak mam zawsze i nie musza to byc jakies ostre zabawy.. nie wiem jaki mozee byc tego powod... a nie jest to napewno dlatego ze jest sucho. nie wiem czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary07 0 Napisano Listopad 13, 2007 .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola87 Napisano Listopad 14, 2007 ja mam podobnie dlatego już tego z partnerem nie robimy z tym,że ja odczuwałam pieczenie po tego typu zabawach być może to przez bakterie które mimo nawet umycia rąk pozostają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duzamalenka Napisano Listopad 14, 2007 ja też tak mam... ale warto sie zaopatrzyć w durex play w żel ;] i odrazu milej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duzamalenka Napisano Listopad 14, 2007 ja też tak mam... ale warto sie zaopatrzyć w durex play w żel ;] i odrazu milej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mary07 0 Napisano Listopad 14, 2007 no ale mi zel nie za duzo daje..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach