Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To ja twój koszmar

Gardze Polkami dającymi Arabom...

Polecane posty

Gość To ja twój koszmar

Tylko prostaczki oddają sie arabom czy murzynom. "30 lat za zbrodnię w obronie honoru rodziny Na 30 lat więzienia skazał sąd w Brescii na północy Włoch trzech Pakistańczyków oskarżonych o zamordowanie - w obronie honoru rodziny - 20-letniej dziewczyny. Skazani to ojciec ofiary i jego dwóch krewnych. To pierwszy wyrok w takiej sprawie we Włoszech. Pochodząca z rodziny pakistańskich imigrantów Hina Saleem nie chciała przestrzegać muzułmańskich zwyczajów; mieszkała z narzeczonym Włochem, ubierała się jak Europejka. Nie chciała wyjść za mąż za muzułmanina, wskazanego przez rodzinę. I to właśnie było motywem okrutnej zbrodni, popełnionej ponad rok temu przez jej ojca i wujków po naradzie rodzinnej. Mord ten wywołał szok we Włoszech. Ciało Hiny mordercy zakopali w przydomowym ogrodzie w miejscowości Sarezzo. Zwłoki znalazł jej narzeczony, który zaczął szukać dziewczyny, gdy zniknęła z ich wspólnego domu. Wysoki wyrok, będący praktycznie dożywociem, został uznany za satysfakcjonujący przez wielu polityków, zwłaszcza kobiety, które od lat zwracają uwagę na falę przemocy w rodzinach muzułmańskich imigrantów we Włoszech."

Gość jest tu ktokolwiek
kim jesteś autorze ujawnij się :D

Gość To ja twój koszmar
To ja twój koszmar :D

Gość mala li
a ja mam sasiadke juz teraz psychicznie chora....przez ponad 30 lat katowal ja maz alkoholik i nigdy nie zostal za to skazany (na szczescie dla niej zmarl)...robil awantury na cale osiedle..i tylko raz przyjechala policja...maja 3 dzieci...najstarszy syn tez juz alkoholik siedzi w wiezieniu, mlodsza corka..ma 2 dzieci kazde z innym, nie pracuje tylko odwiedza meliny ze swoim nowym..najmlodsza swego czasu pracowala jako tzw. tirowka...potem ja chyba blugarki wyparly....teraz na szczescie jako jedyna z rodziny prowadzi "normalny" tryb zycia.....to co opisujesz to zwykle przestepstwo.....i za to ci ludzie powinni dostac kare smierci...ale u nas jest nie lepiej..latami maltretowane kobiety..ktorych psychika jest tak zniszczona...jak chociazby mojej sasiadki...mysle...kobiecie ktora jest bita..jest obojetne z jakiego kraju pochodzi jej oprawca...to nie zmniejszy bolu jesli to jest polak!!!!!

Gość Kapitan Kloss Hans
mala li .......... mowa o srczce a ty o kaczce, opanuj sie zdziebko

Gość podobna historia
wydarzyła się w jednym z krajów skandynawskich. Tu nawet dalej się posunęli bo chłopak (nie muzułmanin) zginął w lipnym wypadku a dziewczynę rodzina zwabiła do rodzinnego kraju by tam zamordować i uniknąć konsekwencji. Niestety niektóre Polki myślą, że dla nich muzułmanin zmieni się. Moja znajoma zakochała się w takim i nie słucha ani rodziny ani przyjaciół a on już wyraźnie zaczyna ją pakować w klatkę. Ona jest tak ślepa że nie widzi a wszyscy się boją, że w końcu ją gdzieś wywiezie i wtedy będzie za późno na opamiętanie się.

Gość mozg kobiety jest niezbadany
wiecie ze naukowcy odkryli ze mozg kobiety ma o jeden zwoj mozgowy wiecej od kury .przez dlugi czas zastanawiali sie po co ten dodatkowy zwoj co sie okazalo dodatkowy zwoj est po to zeby zeby baby nie chodzily po podworku i nie sraly

Gość podobna historia
do znawcy mózgów - nie uogólniaj! Mi by się taki nie spodobał nawet jakby miał złote jaja ;)

Gość mozg kobiety jest niezbadany
ja sam mialem taka historie w pracy przyszedl taki ala arab dziewczyna wypisala mu fakture wyszedl a ta maslane oczy i jaki on sliczny

Gość znam inne zakończenie
no niestety, muszę przyznać, że też coś podobnego widziałam. Nie rozumiem tego. Czy ja jakaś inna jestem?

Gość podobna historia
to wyżej to ja ;)

Gość Ali Mach czacha
dokladnie najpierw to jada z takim niewiadomo gdzie a potem to Rutkowski Krzysztof musi po nie jezdzic no ale kobiety mysla o kilka rzeczach przedewsytkim... Ma byc ciacho z meza zeby sie mogly pochwlaic przed kolezankami i ma miec kasy duzo zeby nie musialy pracowac za bardzo... a jak maja do wyboru ciacho z mala kasa i troche brzydszego z duza to wybiora to drugie i tyle. Ot cala filozofia kobiet w Polsce no ale tka to jest jak sie siedzi przed TV i oglada na wposlnej albo gotowe na wsyzstko zamiast wzisac sie za ksiazki czy programy opowiadajace o innych kulturach itd... w Polsce moze byc przelsodki ale w Egipcie taki nie bedzie bo to hanba dla rodziny zeby kobiecie pozwalac na za duzo... ale wiem wiem za ciezko jest otworzyc ksiazke lepiej wlaczyc m jak milosc... i zyc w zludzie swiata w kotrym predzej czy pozniej wsyzstko jest cudne i rozowe i wszystko d asie naprawic... a w rzeczywistosci? jak ktos ich z takiego piekla jakie sie czasme moze zdazyc nie wyciagnie to juz nigdy rzowo nie bedzie nawet za 2000 odcinkow

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
Ty...........a może piszesz ciągle to samo bo chcesz by na ciebie jakis arab zwrócił uwagę........i cie przeleciał.........żal ci dupe ściska,co????:D :D

Gość moj mozyn ma duza pale
ehh polskie chlopy takiego brania ani u arabek ani u murzynek nie maja to zal im biale dooopy sciska

Gość Kapitan Kloss Hans
ale biali maja wziecie u azjatek bo azjaci maja male fiutki, a jak sie trafi wiekszy to bialy co spieprzyl przed alimentami z polski

Gość tyram idealiste
ale ostatni wpis podoba mi sie

Gość amioruuche
zazdrosc d.. sciska bo wiadomo ze Araby najlepsze sa w bzykaniu, czysciutkie obrzezane fiutki, i wyczucie, nie to co polskie dupki- wsadzic, wyjac i otrzepac. co do zycia z Arabami to jestem 7 lat po slubie z i Irakijczykiem i nie narzekam. rodzinka rowniez cudowna. Moj byly polaczynski tylko chlac potrafil- tu jestem jego krolewna wiec skonczcie pierd*** bzdury ze to brutale bo nie nalezy ogolniac. malo to Polakow zabija i dreczy?

Gość Kapitan Kloss Hans
Szkoda ze wykasowali odpowiedz idealisty bo byla do rzeczy , moze rubasznie powiedziana, ale bardzo bliska prawdy, a ty amioruuche nie fantazjuj bo bo to niezdrowe

Gość mala li
sam sie opanuj....jak arabi czy hindusi bija kobiety to drzecie mordy....ale jak polak maltretuje swoja "ukochana" zone przez kilka lat to jest ok....a poza tym jak jakas slodka blondyka pakuje sie w zwiazek z arabem i nie zna jego kultury ...i w dodatku mysli, ze jak pojedzie do arabistanu to bedzie w bikini brykac:) ..to probme maja nie arabowie ..tylko blondynki....jak ktos jest cieciem..to nie ma znaczenia jego kultura...:)

Gość mala li
boski...rozbawiles mnie:) ...zal ci dupe sciska ze polki wola arbow...a czemu arabki nie biora sie za bialych? ...z tego samego powodu z jakiego biale wola arabow:) ...siejesz ciemnote i zabobony:) ...

Gość mala li w jakim ty swiecie
zyjesz

Gość mala li
z takim chamem nie mozna dyskutowac...zegnam... ps.a kto ci cieciu powiedzial, ze jestem z arabem albo murzynem..