Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cudniczka

Brak owulacji -zaszłam w ciązę.Cud??

Polecane posty

Gość cudniczka

piszę na pocieszenie dziewczynom kobietom które usłyszały od lekarza tak jak ja "brak owulacji" badania chormonalme to potwierdziły metoda termiczno objawowa też a jednak mam moje maleństwo więc nie ufajcie jednemu lekarzowi i wierzcie w powodzenie.

Gość TO GRATULUJE SERDECZNIE
my sie wlasnie staramy o dzieko. drugi cykl i nic. wiem ze krotko, ale nie sadzilam ze to tak sie dluzy jak sie probuje i chce

Gość cudniczka
nawet nie zauważyłam że tak napisałam chyba jeszcze spię.Dziękuję za poprawkę.Hormonalne

Gość cudniczka
u nas było kilka miesięcy, mierzyłam temperaturkę i nic a jak przestałam bo już zrezygnowałam wtedy pyk i jest

Gość takie wypowiedzi mnie
też pocieszają :)

gratulacje mialam to samo 2 lata walczylam o dziecko i nic, ostatni cykl ciazowy:monitor z USG: zero owulacji...a za 2 tyg... Beta ponad 100:) A teraz...ten brak owulacji... bujam noga w lezaczku,a On spi:) Powodzenia,spokojnej ciazy!!!!

Gość cudniczka
nie zaglądałam tutaj bo miałam problemy z komputerem.Lekarz mi przepisał tabletki(luteine) na wywołanie jajeczkowania wyznaczył termin stosunku.Takie to dla mnie było sztuczne ze nie zgodziłam sie staraliśmy się jeszcze trochę a gdy nie wychodziło zdecydowałam ze to znak by pojść na studia.No ale nie poszlam

Gość cudniczka
jestem juz po porodzie ale znowu mam te same objawy co przed a myślałam że ciąża pomoże i wszystko bedzie ok.Znowu zacznę się leczyć.A co do tabletek to prawda brałam co jakiś czas tabletkii na wywołanie okresu bo ciągle się spóźniał a czaem wogóle nie bylo go