Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikkkaaa

A ja nie znoszę Polaków

Polecane posty

Gość monikkkaaa

jestem zagranica i stwierdzilam po dluzszym pobycie,ze nie znosze polakow.to jak sie czepiaja i zagladaja do lozka polkom jest nie do pomyslenia,ostatnio jeden sie do mnie przyczepil w klubie tylko dlatego ze rozmawialam z moim kolega pakistanczykiem, ktorego znam z uniwerku.zaczal prawie mnie wyzywac od kurew i ochrona musiala go wyprowadzic.nie cierpie polaczkow.niedomyci, ciagle w tych samych ciuchach,nic sobie nowego nie kupia tylko adidas,reebok,nike i jeszcze inne sporotowe firmy ktorych ciuchy kupili sobie 5 lat temu.sa chamscy aroganccy i przede wszystkich zaniedbani!!!! mam dosc,musialam to wypluc! teraz posypia sie gromy ale mam to w dupie!

Gość monikkkaaa
no jak mozna byc na tyle chamskim zeby podejsc do dziewczyny,przerwac rozmowe.zaczac powoli jej wymyslac, moj kolega zrobil oczy,nie wiedzial co sie dzieje.tylko dlatego ze rozmawialam z nim? no ja pierdziele. dodam ze ten debil nawet nie byl pijany :O

Gość w calkiem sporo prawdy
ale co maja zrobic sfrustrowane wymoczki ktorych zadna nie chce? Tylko tak pouzywac sobie moga... Po prostu trzeba sie przyzwyczaic, ile razy juz bylam wyzwana od kurew czlowiek nie zliczy, dlatego staram sie omijac polakow szerolum lukiem :/

ja uwazam ze polacy sa bardzo nietolerancyjni jak na nich laska leci to jest ok ale jak podoba jej sie wloch czy hiszpan to juz jest k.... wedlug nich

Gość do moniki
ale sporz prawdzie w oczy zwykle emigruja faceci z najnizszej polki i haruja tam fizycznie. nie szukaj ich towarzystwa i nie bedziesz miala problemu. i nie generalizuj:)

Gość monikkkaaa
wiem bycmoze zgeneralizowalam troche za bardzo,ale wiekszosc z nich jest wlasnie taka.jeden z moich bylych kolegow bo juz wiecej z nim nie rozmawiam wyksztalcony,nie pracuje tutaj na budowie ale w firmie zaproponowal mi seks prosto w oczy.co za kretyn.brzydki,wymoczek jeden. no zesz kurwa nawet zaden murzyn za przeproszeniem nie zaproponowal mi tak seksu wprost.co za tupet!!!

Gość diunka
kiedys bedac w niemczech, przyczepilo sie do mnie dwoch polakow, w kafejce internetowej wyczaili, ze przegladam polskie strony, pozniej nie chcieli sie ode mnie odczepic, lezli za mna miastem z piwskiem w lapach, przeklinali na caly glos, komentowali wyglad niemieckich dziewczyn, jesu jak mi wstyd wtedy bylo, nie przyznawalam sie do nich.

Gość monikkkaaa
dziwne ze jeszcze nikt mnie tu nie zwyzywal :O

Gość monikkkaaa
no ja sie jeszcze dziwie ze mnie tu zaden "Pan"nie zwyzywal

Gość ja tez nie lubie polaczkow
Nie pisze tu tylko o facetach ale takze o kobietach. Zaczne od kobiet.Wola jakis ciapatych , turkow oraz angoli bo maja kase i moga je sponsorowac.Jak zobacza ze jakis angol do nich sie usmiechnie to od razu sikaja w gacie.Taka prawda.A polakow maja za wielkie gowno - co moge po czesci zrozumiec.Bylem w Anglii prawie 3 lata to wiem co pisze.Znam dwie dziewczyny ktore przyjechaly ze swoimi mezami i dziecmi do Anglii a po roku czasu wziely rozwod , zwiazaly sie z angolami bo kasa im w glowie zaszumiala i planuja zostac tam na stale glupie kur.....

Gość monikkkaaa
glupie kurwy? a moze maja lepsza przyszlosc z tymi angolami?nie pomyslales o tym? a nie wieczne uzeranie sie z polakiem i zastanawianie sie czy jutro bedzie pracowal,bo ani jezyka ani ochoty do pracy. ja sie im nie dziwie. chwala im za to ze sie oderwaly od durnych polakow i znalazly kogos lepszego.

to co opisujesz jego zachowanie faktycznie dla mnie ciemnota, zobaczyl ze rozmawiasz z obcokrajowcem to zrobil Ci awanture bez sensu, co go to obchodzi, za malo tolerancji wsrod nektorych a za duzo ciemnoty

Gość monikkkaaa
a co go to ku....obchodzi za przeproszeniem,czy ja rozmawiam z angolem,chinczykiem,murzynem czy pakistancem.tamten byl niezle przerazony,bo on zaczal lamanym angielskim i cos do niego.masakra mowie wam.

Gość monikkkaaa
Już wiem czemu mnie nie wyzywacie. Macie mnie za chora psychicznie pewnie, co ? Wasza ulubiona metoda

Gość a co chcesz byc zwyzywana
po co ci to/To swiadczy tylko o twoim ilorazie inteligencji

nie powiem ze nie lubie Polakow ale przyznam ze duzo mnie z nich denerwuje tzn.chamstwo prostactwo przesada przeklenstw(uzywaja ich jako przecinki i kropki),nietolerancja,wpychanie nosa nie we wlasne sprawy, zazdrosc i niedbalstwo o siebie...oczywiscie nie wszyscy ale prawda jest taka ze co do zazdrosci to przyznajcie ze jak ktos ma cos lepszego itd to nikt Ci nie pogratuluje wrecz przeciwnie-pojedzie itd..a do tego ze polscy faceci sie oburzaja to coz nie przejmuj sie i zyj swoim zyciem..ja np nic na to nie poradze ze zakochalam sie do szalenstwa w pewnym Chorwacie i nie zamienie go na inny model i od razu mowie ze to nie jest typ w mercedesie z pieniedzmi ktore wysypuja sie z portfela,,po prostu jest kochany i tyle a Polacy coz denerwuja mnie naprawde..czasem jest mi strzasznie za nich wstyd ale wtedy mysle ze to nie moja wina, wazne ze ja jestem jaka jestem;)

Gość TO TAK JAKBYM
powiedziala ze nie znosze wszystkich brunetek dlatego ze spotkalam sie paroma takimi wrednymi to ozacza ze wszystkie sa takie bezsensu

Gość kajko i kokosz
nie znosisz Polakow, to znaczy ze nie znosisz tez wlasnych rodzicow, rodzenstwa, przyjaciol i samej siebie, nie uogolniaj

Gość monikkkaaa
"Już wiem czemu mnie nie wyzywacie. Macie mnie za chora psychicznie pewnie, co ? Wasza ulubiona metoda" podszyw

troche masz racji, ale nie uogólniaj;) polska tak jak inne kraje ma czarne owce... pozatym faktycznie Polacy mają tendencje do nienawidzenia swojego kraju:o ktoś kiedyś napisał że ulubionym sportem polaków za granica jest nazywanie innych polaków polaczkami:O jak widze nie mylił sie.... niestety:o

jestem polakiem i jeśli ty jesteś za granicą masz problem jedź ja kocham ten naród kocham tą ziemie obojętnie co sie dzieje to nie nasza wina że nie ma dobrze w kraju tylko wina tych co obiecują i nic nie robią. Jest mase pozerów bawiących sie w gangsterów z pod wiejskiej dyskoteki ale szanuje to bo każdy jest człowiekiem bo jesteśmy polakami. Niemcy są uważani jako cioty i spoko ja to toleruje. Ale nigdy nie powiem że nie znosze polaków nie zwracjąc uwagi na to jacy oni są jesteśmy jednym narodem trafiłaś jakiegoś buraka który ma wielkie halo do tego z kim gadasz ale to nie powód żeby mówić że nie znosisz polaków. Bo skoro nie znosisz polaków ... to W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J. !!!! bo ja jestem polakiem i nie znoszę jeśli ktoś mówi że nie nawiedzi jakieś grupy społeczeństwa nie znając jej w całości ... I najlepiej to nie wracaj tu bo nie potrzebujemy w tym kraju więcej debili :/ a najlepiej to zmień narodowość

Gość monikkkaaa
spacer i wlasnie takich pojebow jak TY jest cale mnostwo.patriota zasrany sie znalazl :O ja pierdole :O

Gość monikkkaaa
poleruję pakistańskie minarety na wysoki przemysłowy połysk :classic_cool:

Gość monikkkaaa
marny podszyw marny :D

Gość monikkkaaa
dodam ze pisalam o mezczyznach jesli ktoś nie doczytał do konca

Gość monikkkaaa
zbyt inteligentny jak dla mnie :o