Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowicjuszzka

TABLETKI ANTY A ANEMIA - proszę o radę zorientowane dziewczyny

Polecane posty

Gość nowicjuszzka

hej! mam pytanie : otóż lekarz przepisał mi tabletki anty Novynette. jednak zapomniałam poinformować gina że mam anemie. czy anemia jest przeciwskazaniem do zazywania tabsow? prosze o odpowiedz

Gość nowicjuszzka
odp

Gość kakakkaakkaka
cześć ja radze ponownie udać sie do lekarza,ale zależy jakzaawansowaną masz anemie,, ja też mam dość sporą anemie i ogólnie jestem chuda i lekarz nie przepisuje mi tabsow, powiedział,ze muszę tylko z prezerwatywą lub wcale bo i tak jestem słaba itp.

Gość paulun
nieee,anemia nic nie ma do tabletek.wrecz przeceiwnie ,masz wtedy lagodniejszy okres i tracisz mniej krwi,wiec wychodzi na plus;) ja sama mam anemie zlosliwa i jakos zyje;)

Gość nowa11111111
a jaka to jest anemia złośliwa?

Gość boze co za bzdury
ja dostałm tabsy, gdy mialam zajebistą anemię i ważyłam 47kg przy 169cm wzrostu więc nie pieprz głupot kakakkaakkaaka:O

Gość kakkkakka
no zajebiście jesteś zorientowana w mojej sytuacji, nowicjuszka prosiła o rade wiec napisałam jej prawde o sobie, że nie dostałam tabsów,ja waże przy 167cm 44kg, ale to chyba nie wagą sie mierzy anemie nie... a na przyszłość to ucz się kultury i sama nie pieprz głupot na innych bo ty nie jesteś wyrocznią, może dostałaś leki bo miałaś odpowiedni poziom hemoglobiny albo anemia nie była zaawansowana, ja nie dostałam i to napisałam a wkurwia mnie takie pierdelenie pisz o sobie a nie krytykuj innych

Gość boze co za bzdury
no i po raz kolejny pokazujesz własną ignorancję:O jak można mieć "ODPOWIEDNI POZIOM HEMOGLOBINY" i mieć anemię???? Ty masz w ogóle pojęcie na temat tej choroby???

Gość kakkaaka
wiesz co słabo mi sie robi jak czytam takie teksty jak twoje, nowicjuszka pytała o rade każdy ma prawp pisać o WLASNYCH doświadczeniach a nikt nie prosil ciebie o jakieś zgryźliwe uwagi

Gość kakkaaka
i naucz sie dokładnie czytać albo rusz głową i postaraj sie zrozumieć co ktoś napisal a nie zaraz krytykujesz

Gość kakkaaka
ja nie jestem lekarką,fakt moze nie wyraziłam sie jasno i niektórzy mogli mnie nie zrozumieć,ale wyobraz sobie, że wiem co to jest anemia, szkoda tylko, że ty nie wiesz czym jest kultura

Gość boze co za bzdury
mnie się robi słabo jak ktoś zabiera głos w sprawie, o której nie ma zielonego pojęcia:O

Gość kakkaaka
wyobraź sobie, ze nie tylko ty jedna wiesz czym jest anemia ja nie będę zniżać sie do twojego poziomu i odpowiadać na głupie uwagi, to nie wątek pokazujący "Twoją inteligencje" a forum jest dla wszystkich i każdy pisze to co chce Nowicjuszka ja nie dostałam tabsów a mam anemie