Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robiccc

Wysuszone stopy

Polecane posty

Gość co robiccc

mam wysuszoną skore u stop od wewnatrz i na podeszwach stop :( juz nie wiem co robic. skora mi sie powoli luszczyc zaczyna :(

Gość doradze
mialam ten sam problem:-( ale juz nie mam:-) raz w tygodniu mocze nogi w soli moze byc kuchenna albo taka specjalna do stop,dokladnie usuwam zrogowacialy naskorek pumeksem a nastepnie kremuje stopy kremem nivea:-)moze byc specjalny do stop i pozwalam aby stopy wchlonely krem,w stopach nie ma gruczolow ktore by natluszcaly stopy wiec tzreba to robic samemu nie wolno smarowc tylko powierzchni miedzy palcami tam nma byc sucho stopy nacieram zawsze po kapieli codziennie i czekam az wchlona krem

Gość hmhmhmmmm
i siedzisz z tym kremem na lozku czy w lazience?:)

Gość może to grzybica
jest odmiana grzybicy która wygląda jak sucha skóra, skóra nadmiernie rogowaceje to hiperkeratoza czy jakoś tak to bardzo częsta choroba, większośc ludzi kojarzy grzybicę z pęcherzami i swędzeniem, przykrym zapachem stóp i łuszczeniem sie skóry między palacami http://64.233.183.104/search?q=cache:sDIRG9J55FEJ:www.mowiepopolsku.com/content/view/21020/109/+grzybice+hiperkeratotyczna&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl

Gość doradze
siadam na gdzie chce wywalam nogi i czekam:-p