Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estera5

problem z............

Polecane posty

Gość estera5

Hej,mam Nokie bez simlocka,ktora oddalam wczoraj do serwisu i w zwiazku z ty mam pytanko,czy bedac w Clubie Nokii,Nokia powinna mi na okres naprawy mojego telefonu zagwarantowac telefon???I mam jeszcze jedno pytanie-czy wgrywajac mi nowy soft,wykasuja mi wszystkie notatki z telefonu? Pytam na forum erotycznym,bo na dyskusji ogolnej nikt mi nie pomogl,a to forum przeglada wiecej osob.

Gość myska..
a moze do Nokii zadzwon i spytaj, skad my mamy wiedziec

Gość estera5
szybka odpowiedz na erotycznym.Wczoraj na dyskusji ogolnej nikt nie odpowiedzial.NIe moge sie dodzwonic do nokii,dlatego chcialam zasiegnac porady tutaj,moze ktos mial podobny problem.I co z moimi notatkami,zostana wykasowane przy wgrywaniu nowego softu?

Uważam, że Twoje notatki były o podłożu erotycznym i dlatego cała Nokia teraz je czyta i długo nie oddadzą aparatu z naprawy. Szkoda, że nie dali tymczasowo zastępczego aparatu. Przecież mogłaś tam zamieścić kolejne erotyczne notatki. Cóż za strata. P.s. Na tym forum Twoje pytanie jest równie idiotyczne, jak moja odpowiedź. Sorry.

Gość estera5
jestescie wszyscy do bani

Gość delagat na zjazd
do bani albo fińskiej sauny

Gość proste
jeśli miała telefon z wibratorem to miała prawo napisać o swoim problemie na erotycznym ;)

Ale o co Ci chodzi? nie wstydż sie, zadziłąsz go tam a tych wibracji Cię doprowadzajac do szał, o to ten post? Nie możesz go wyciągnąc,... czy nie chcesz? Baterij padła, no to bierz lustra, na pewno trafisz, ale będesz na kabli.. Ale jesli masz napawdy dosc tego, to dwoń dalej w koncu padne.

Gość człowieku pisz po ludzku

Gość estera5
skoro sie czepiacie,ze zalozylam taki topic na erotycznym to czego nie czytacie na ogolnej,tylko sie mnie czepiacie.Prosilam o odpowiedz na ogolnym i co?????Tylko sie nabijac potraficie!Jestescie zwyklymi dupkami!!!!!

Gość znikersz
a jakiej odpowiedzi o telefonie oczekiwałaś na erotycznym ?