Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi mi ma ma mi mi ma

Przedszkole oh to przedszkole

Polecane posty

W jakim wieku najlepiej, pierwsze spojrzenie już doświadczonych i nie doświadczonych mama. Jakie problemy wynikające z pobytu malca w przedszkolu. Adaptacja jak pomóc co robić w ataku płaczu - wyjść -zostać ?? Proszę o odpowiedzi. porady, koncepcje, pomysły. Na co zwracać uwagę przy wyborze przedszkola ?? itp sprawy ....

czy twoje dziecko JUZ chodzi do przedszkola czy dopiero bedzie? W jakim wieku najlepiej - 3 lata Jakie problemy wynikające z pobytu malca w przedszkolu - łapanie infekcji Adaptacja jak pomóc - skorzystac z \"klubiku malucha\" (spotkania 2latkow z mama w przedszkolu - zaznajomienie z miejscem i rowiesnikami) co robić w ataku płaczu - wyjść Na co zwracać uwagę przy wyborze przedszkola - panstwowego czy prywatnego?

Dopiero będzie w następne wakacje skończy 3 lata. Zastanawiam sie nad przedszkolem państwowym a w ogóle zastanawiam się czy tak od razu z marszu czy poczekać jeszcze z roczek :) Wszak tak nam dobrze razem w domciu. :)

mi mi ma ma mi mi ma - nie czekaj ale proponuje naprawde skorzystac z \"klubu malucha\" :) państwowe są ok, ale dowiedz się, jakie zajęcia (i jak odpłatne) proponuje przedszkole, jakich specjalistów może zapewnić :)

Spoko pomyśle o tym klubie maluchów może być ciekawie.