Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janiołek

Hej, wypełnicie mi ankietę? Plizzz

Polecane posty

Gość ffhfhgf
zrobione.a te roladki naprawde maja sie pojawic w sklepie? bo spróbowałabym, najchetniej z zurawina :)

hej! no więc zakończona już! bardzo wszystkim ponownie dziękuję za pomoc. jestem mile zaskoczona.

wyniki: 1. 85,91 % odpowiedziało,że lubi smak jabłek. reszta, mniej więcej po połowie odpowiedziała, że nie lubi lub są obojętne 2. na pytanie o kupno \"przegryzek\" 36,25% odpowiedziało, że czasami, 29,54%, że rzadko i 21,48% wcale. 3. na pytanie o ewentualny zakup takiego produktu 32,44 % odpowiedziało na raczej tak, 18,92 na raczej nie, 18,25% na \'ani tak ani nie\'. na \'nie\' i na \'tak\' mniej więcej po równo ok. 15% 4. najwięcej osób, bo 45,21 % widzi ją z żurawiną, wanilią lub rodzynkami. najmniej z sokiem i wiórkami kokosowymi. kilka odpowiedzi pojawiło się, że same lub z czekoladą, budyniem 5. Smak - zdecydowanie słodko-kwaśny, potem słodki 6. Barwa - żółta trochę poniżej 30% i dalej po równo - czerwona i brązowa 7. Konsystencja - gumiasta 47,59 % i twarda 42,76 % pojawiły się również odpowiedzi: sprężynująca, lekko ciągnąca 8. Miejsce spożywania: w domu i w pracu/szkole, o 10% mniej \"w biegu\" 9. Prawie 36% ocenia bardzo dobrze wprowadzenie takiej skórki na rynek, 34% dobrze i 23% ani dobrze ani źle 10. 48% spodziewa się,że bedzie kosztowało od 1-2zł No i zdecydowana wiekszośc kobiet w wieku do 30 lat z wykształceniem średnim, wyższym lub inżynierem/licencjatem. dochody nieistotne, a miejsce zamieszkania głównie miasto powyżej 500tys lub wieś a reszte miast porównywalnie :) nie mam zdjęcia, ale kolor rzeczywisty to żółty (sok ewentualnie miał zmienic kolor), błyszczacy, jest trochę ciągnaca się, gumiasta o smaku słodko-kwaskowym (sama baza, bo w zależności od nadzienia może iść w którąś stronę). bardzo mi pomogłyście! dziękuję! 👄]

Gość aż się uśmiechnęłam
a czy one są już do kupienia? ;)