Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasddsdsd

dziewczyny pomozcie!!! ile wchlania sie tabletka anty??? zwymiotowalam

Polecane posty

Gość sasasddsdsd

wlasnie zwymiotowalam mam gorączke jestem chora, bralam tabletke przed 18 zwymiotowalam przed chwilka, zdazyla sie wchlanac?

przyjmuje sie że wymioty do 4 h po przyjęciu tabletki są niebezpieczne wiec przyjmij teraz drugą pigułke bo tamta zapewne sie nie wchłonęła. skonczysz opakowanie 1 dzien wczesniej wiec uwazaj zeby nie wydłuzyc przerwy. a poza tym ---> ULOTKA

Gość sasasddsdsd
nie mam ulotki bo bym nie pytala jakbym posiadala wole nie brac nastepnej bo mi sie cykle rozreguluja, jutro wezme i podczas stosunku ktorego i tak narazie nie bedzie dodatkowe zabezpieczenie?

ulotke powinnaś znać to raz, a dwa jest dostępna w internecie uniwersalna ulotka. nic Ci sie nie rozreguluje jak weźmiesz drugą bo tamtą wydaliłaś i jej nie ma, a poza tym po prostu zrobiłabyś przerwe o 1 dzien wcześniej wiec nie wiem jaki masz problem. jesli nie weźmiesz drugiej pigułki to traktujesz ten dzien jako taki w ktorym w ogole nie wziełaś pigułki czyli zapomnienie wiec jesli jest to pierwszy lub drugi tydzien należy stosować dodatkowe zabezpieczenie przez 7 dni, a jeśli trzeci tydzien to tak samo + nie robić przerwy między opakowaniami albo zrobić ją teraz (czyli nie brac juz opakowania do konca i dzis liczyć 1 dzien przerwy)