Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

W Ł Ó K A

LIDL jest tani !!!

Polecane posty

Gość lidl lest tani
i do bani!

dlaczego do bani? ja uważam ze ma sporo zalet i różni sie od tych społemowskich ... śmieszne i nie lubię tych kiełbas i szynek foliowanych a poza tym OK! :)

Gość jem słonecznik z lidla
za 3,49 zł/kg :classic_cool:

a ja kupuje soki, frytki, chipsy, płatki , musli, banany :classic_cool:

Gość mrukacz cichy czesty
Przeciez w Lidl'u sprzedaja smieci jakiwes z Chin,Malezji i cholera wie skad jeszcze.

mrukacz cichy czesty a skad ty to wszystko wiesz??? akurat sie mylisz to sa dobre gatunkowo rzeczy i spożywka tez w sam raz, ale jak juz mowilam te wedliny w foliach to nie dla mnie :D

Gość powiedzcie mi bo nie wiem
w lidlu sprzedaja niemieckie produkty ,i lubie ten sklep

Gość jest tam
moja ulubiona kawa RICORe....tańsza !!niz winnych sklepach

mają dobre bombonierki z koniakiem, tuńczyk w oleju słonecznikowym, i do czyszczenia łazienek W5, nabiał jest beznadziejny

LIDL super sklepik :), zawsze w nim kupuję, bo i blisko mam i NIGDY sie nie zawiodlam :)...zawsze sie śmieje, bo prawie cały sklep wykupuję :) :)... Począwszy od : słodyczy, szczególnie czekolady Firstnice i te z całymi migdałami mniam :), marcepany i bomboniery; chipsy..cała gama, do wyboru do koloru; kosmetyki...rewelacyjne żele pod prysznic firmy CIEN, płatki kosmetyczne 240 szt.za jedyne 3 zl :), jogurty i sery tańsze niż gdzie indziej :) ; owoce...zawsze dorodne i pożywne; No i zawsze coś tam do domu można znaleźć :) Same superlatywy :)

Gość misiaczkowna
polecam zele pod prysznic cien pampersy tez firmy cien sa bardzo dobre nieczym nie ustepuja oryginalnym pampersom srodki do mycia W5,do kuchni ,do lazienek ,do szyb nie polecam proszkow do prania, chusteczek do pupy dla dzidziusiów

Gość obywatelka polska
LIDL _ JEST DO BANI

Gość ijuz
nie byłam i nie bede nigdy w tego typu sklepach iak; lidl ,biedronka ,plus ,same smiecie, uwielbiam za to małe sklepiki osiedlowe gdzie zawsze wszystko swieze i mozna pogawedzic o wszystkim i niczym.

Gość niemiecki sklep
u szwabow kupowac nie bede :O

Gość kupujcie dalej w Lidlu
:classic_cool: ale pamietajcie, sami produkujecie przez to bezrobocie w Polsce :classic_cool:

Gość u szwabow kupujac
zubozamy nasze spoleczenstwo...

Gość nescafeeee
slyszlam ze sa tam pyszne pizze mrozone , czy ktos jadl jesli tak to jakie mozecie mi polecic???

Gość u szwabow kupujac
a samej to nie laska zrobic?

ijuz-fajnie ze kupujesz w malych sklepikach, skoro takie preferujesz\"produkty\" ostatnio jak odwiedzilam taki sklepik osiedlowy to bananow nie bylo, cytryny zgnite, bakalie przeterminowane, zaplesniala bulka tarta itd.....wiec nie narzekaj i nie porownuj lidla do biedronki!!!!

Gość nescafeeee
nie siedze na dupie tak jak ty non stop przy kompie wiec nie mam czasu robic pizzy

to chyba nie do mnie :P u szwabow kupowac - jak ci nie pasi to nie chodz do lidla, idz na rynek i tam kup drozdze itd i ucieraj ciasto na pizze jak zes taki madry a nie nabijaj sie z innych...moze jakis przepisik nam zafundujesz?zaloze sie ze nie potrafisz nic w kuchni zrobic, no moze herbat jedynie

Wszystko co w moim domu to lidlowskie :).. Mięsa ani wędlin włóka też nigdy tam nie kupowałam... Szampony też CIENa są bardzo dobre :)

Gość pizza z lidla jest pycha