Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

W Ł Ó K A

LIDL jest tani !!!

Polecane posty

Ja lubie lidl.... kupuje prawie wszystko z tamtad oprocz wedlin i miesa i niektorych jogurtow... a reszte tak.. Frytki sa o wiele lepsze niz aviko.. itd... trzeba po prostu wiedziec co z tamtad wybierac.. dobry jest tez sok porzeczkowy..:)

a co do pizzy to nie wiem bo nie probowalam.. ja zawsze jak juz to kupuje spody, scieram i dodaje ser.. pieczarki itd..;)

Gość rtvagd..
Ja tez lubie zakupu w lidlu,mam swoje sprawdzone produkty, tak samo w biedronce. W lidlu rewelacyjne sa produkty W5 za smieszna cene, batony typu mars, snickers, twix, a za pol ceny, chipsy, żelki,przyprawy, makarony combino, nabial pilos, kukurydza w puszce, fasola czerwona, majonez itd.

Gość Nałęczowiankę
Cien i W5 są naprawdę świetne. I wiele innych rzeczy, poczynając od "ciepłych lodów" często w promocji. Sporo drobiazgów w promocji (ostatnio np dużo kalendarzy w śmiesznych cenach w porównaniu do gdzie indziej). Ale pizzy nie polecam. Kupiłam jedyny raz i się zawiodłam. Za to nabiał jak najbardziej (mleko, jogurty, twarogi, sery różne)

Gość pizze robie sama
a u szwabow nie kupuje ;] Na Rynku tez nie :P

Gdybyście czytali etykiety to nie gadalibyście,że to szwabskie produkty.Zdecydowana większość produkowana jest w Polsce i to przez znane firmy.

Gość madzik....
a ciekawe, ze w innych sklepach sprzedaja tylko polskie produkty?heheheh

Gość ja kupuje polskie
a lidl jest niemiecki i cokolwiek bym tam nie kupila - pieniadze ida ddla szwabow ;]

lubie Lidla, większość produktów jest naprawde dobrej jakości - serki pleśniowe i inne, jogurty, greckie antipasti, warzywa w puszce, likier czekoladowy, slodycze, warzywa i owoce (tylko trzeba sie im przyjrzec dokladnie) szynka w plasterkach, kawaleczki bekonu. Teraz przed swietami mozna kupic wielka zamrozona ges za grosze, tez dobra:) Do zeli Cien akurat nie jestem przekonana, ale srodki czystosci sa ok.

Ja tez chodze na \'wieksze zakupy\' do Lidla. Pewnie ,ze jest on niemiecki, ale w Lidlu do ktorego ja chodze (w Dublinie) pracuja prawie sami Polacy, czyli oni, dostaja te wydane przeze mnie pieniadze od Niemcow. Mi to nie przeszkadza, w POlsce tez kupowalam w Lidlu, bo jest on naprawde tani, jesli ktos pisze, ze nie bedzie takm kupowal,, bo Lidl jest \'szwabski\', niech mi znajdzie jakis tanszy, polski sklep. W Lidlu kupuje wszystko, chemia jest bardzo tania, duzy wybor slodyczy, sokow ,wedliny tez nie najgorsze, zwlaszcza te drozsze, a minusy? Ser feta jest za \'suchy\' , serek wiejski light tez nie jest za specjalny, jogurty... hmmm da sie zjesc

Gość _Zakupomaniaczka
Pieczywo w Lidlu jest też największej jakości :), wyśmienite bułeczki i te zwykłe i te słodkie, chlebek zawsze świeży :) !! Soki marchwiowe, nie za gęste a w sam raz:), nektary, woda ze smakiem cytrynowym.. Gotowe już sałatki, rożne smaki :)

Gość pzrez takich ludzi
dobrobytu w Polsce nigdy nie będzie, zawsze będziemy niewolnikami:O

w lidlu kupuje: puszki - kukurydza mniam, i inne, groszek, fasolka owoce kawe napoj jablkowy za zlotowke - pyszny mrozonki mleko slodycze pieluchy i chusteczki dla dziecka makarony warzywa

Gość nie kupuje ani w lidlu ani w
zadnym innym obcym hiper/super/mega i innym markecie :O Kupuje w polskich, malych sklepach :)

o tych małych sklepikach juz pisalam... :P widze ze jednak wiekszosc chwali ldla ..ale prosze was jesli juz porownujecie go do np. biedronki to klapa! ja biedronki nie uznaje wogóle. eh dzis bylam w lidlu oczywiscie i kupilam pyszne slodkie buleczki i wiele innych rzeczy, zawsze jestem zadowolona a naprawde malo kasy tam wydaje

Też lubie kupować w Lidlu np: herbatke w kartoniku Ice Tea,te lody ciepłe Murzynki,żelki itd Nie wspomne o pysznych niemieckich czekoladach. :)

Gość lidlowianka
Jaki proszek do prania w pralce polecacie z lidla?nie musi byc najtanszy,ale dobrej jakosci typu persil.

Gość podpowiedzcie cos
nikt do lidla nie chodzi?? :(

Gość takasobiedruga
przeczytałam co kupujecie i dziwie sie ze nikt nie napisal jakie w lidlu sa pyszne lody ale zimne. Z migdałami z 1.49 po prostu rewelacja i w pudelkach za 5.99 rożne smaki pyszota!!!ja innych juz nie kupuje wcale.

Gość daniuska
sklep jest rewelacyjny, pieluszki dla dzieci lepsze niz hugis czy pampers, które bokiem przeciekają i po dwóch siknięciach trzeba wyrzucać. Słodycze są rewelacyjne, duże czekolady, bombonierki, czekoladki z alkoholem w środku, batony, chrupki, prażynki.

Gość ksawerego luba
Pierwsze slysze,zeby od taniego zarcia sie tylo.A od drogiego nie tyje sie??

Gość ksawerego luba
Daniuska-TAk!Podzielam Twoje zdanie.Huggisy sa do bani,a pampersy takie sobie za ta sama cene co lidlowskie pieluchy. Jedynie denerwuja mnie kasjerzy w lidlu,sa malo uprzejmi i przewaznie jacys dziwni,np wczoraj obslugiwal mnie mlodzieniec z dredami :-0

Gość romantyczna 40latka
lidl ssie moja piczke

Gość odswiezam

Gość madziek79
Ja też lubie LIDLA! uwielbiam serek pleśniowy, taki typu Bri z niebieską pleśnią w pięciokątnych pudełeczkach kabanosy małe opakowanie śmietane i inne PILOS soki: pomidorowy, pomarańczowy, jabłko kaszka manna czekoladowa PILOS żelki miśmi jak haribo słonecznik łuskany duża paczka rogaliki nadziewane (opakowanie po 6 szt) i inne

Gość phoenix30
Ja też bardzo lubie lidla, to są dobre niemieckie produty, maja fajne tematyczne tygodnie i jest taniej, ostatnio był ser halumi który uwielbiam za 8zł, normalnie kosztuje 20, mam pościele z lidla generalnie naprawde to fajny sklep

Gość Kurka Wodnaaaaa
LIDL ma sporo fajnych produktow spozywczych i nie tylko:) NP.kupilam u nich bardzo fajna pidzamke letnia:D

Gość krakowikowik
żwirek i karma dla kota( saszetki) chleb i bułki fitnes pomidorki koktajlowe łosoś z grila z pieprzem parówki z szynki oliwa z oliwek pomidoy w puszce makaron wstążka musztardy( francuskie) ogórki, papryka, borówki, pieczarki papier toaletowy( pakowany po 4 rolki sery czasem jakiś garnek czy inny sprzet do kuchni bywa że skarpetki lub bawełniane koszulki

a ja lubię porównajcie sobie szynkę z lidla i innych sklepów, ma 90% mięsa, co jest bardzo bardzo dużo lubię w Lidlu warzywa, pieczywo, wybór serów fajny, warzyw mrożonych fajny jest odświeżacz do WC na ścianę niebieski (pomarańczowy śmierdzi)