Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaa mam dość.....

Bezsenność-moja udręka

Polecane posty

Gość jaaaa mam dość.....

nie mogę zasnąć, dopiero od jakiegoś czasu przestałam z tym walczyć-bezsenność, to stalo się już moą codziennośćią łapie mnie codzienie 3-4 rano kiedy uda mi sie doslownie "paść" ostatnio wpadłam na pomysl żeby siedzieć przed kmputerem bo mam dosyć leżenia od 23 i gapienia sie glupio w sufiti tak przez 4 godziny, kubek cieplego mleka na noc już dawno przestal dzialać niewiem macie jakieś domowe spasoby, tabletek nie mogę łykać bo muszę o 9 wstawać, wpisujcie się dziewczyny, bo nie daje rady

Gość jaaaa mam dość.....
kurcze to jest tak że mam na 14 do pracy i tak do 22 po 22 jestem już w domu męczę się i tak jak wkońcu zasnę to jest 3-4 a w wstaje o 9, to aż tak dlugo nie spię, nie moge krocej bo w pracy nie mogę być sztywna i ciągle ziewać a później wracam do domu i znowu to samo

spróbuj raz się nie wyspać. Wieczorem zaśniesz bez problemu. Normalnie padniesz :) Ja też raz siedze do rana i jest o.k a na drugi muszę już odespać i śpie do 14:00 :) Jakoś mam wszystko rozregulowane.

Gość jaaaa mam dość.....
no dzieki rosalindka to dzisiaj może mi się udawstane sobie o 8 tylko boję sie że złamie mnie koło 17 będę cholernie spiąca, rozkojarzona i wogole

ja mam inny problem przestawiałam sobie spanie na dzień zasypiam o 6 a wstaje o 16 bo mam teraz wolne grrrr

Gość dfghjk
to spij dluzej i wtedy nie bedzie problemu ze musisz zapsypiac o 23

ROSALINDA PACZEKO--->:) ja już 2 tydzień:P:P teraz muszę sie przestawic na normalniejsze pory ale wiem że jutro nie muszę wstać rano więc ignoruje budzik:P:P