Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penelope**

jake kobiety lubią mężczyzni?

Polecane posty

Gość Penelope**

zacznijmy od makijazu - powiedzcie panowie, czy ma to duze dla Was znaczenie, czy lubicie jak kobieta jest delikatnie ale widocznie pomalowana czy raczej preferujecie ostry makijaz z nienagannie gładką cerą w postaci pudru na twarzy? A moze to tylko my kobietki swirujemy na punkcie ładnych błyszczyków i drogich kosmetyków a tak naprawde nie o to chodzi? Ja np chodze do solarium i mam ładną dzieki temu cere, nie musze uzywac pudru tylko delikatny kremik nawilzajacy i do tego musniecie rozem na policzki i całkiem fajny efekt (oczywiscie nie mowie tu o przesadnym opalaniu do ciemnego odcienia, tylko taki brzoskwiniowy ciepły kolor)

Gość wiesiek 56
ostry makijaż, dekold, szpilki, mini (wiesio się oblizuje)

Gość ło ło ło
wiesiu, jesli już to dekolT

Gość wiesiek 56
dobrze. Dekolt.

Gość wiesiek 56
najlepiej, żeby było co tam potrzymać w tym dekolcie :)

Gość ło ło ło
to coś powinno samo się trzymać, a nie być podtrzymywane;)

Penelope** miło że pytasz mężczyzn, ale o makijaż?:) Daj spokój, a kto się na tym zna? :D Chinka Czikuczikulinka ma rację, podobaj się a będziesz również podobać się mężczyznom:) yyyyyyyyy dobra, nie przesadzaj z ostrym makijażem:)

Gość Penelope**
ja sie maluje tak jak mi sie podoba,ale chce znac meski punkt widzenia w tej sprawie

Gość taki kozak
co najważniejsze to : czysta,pachnąca,ostry mroczny makijaż,metalowe szpilki,mundur wojskowy ss,pończochy,bat i ma być wredną suką...;) takie kobiety kocham już za samo to że są :classic_cool:

Gość gfdse
lubie : zero makijazu lub ledwo zauwazalny solarium wykluczone

Gość Penelope**
jakie zero makijazu czlowieku, chyba chcesz zeby za Twoja kobieta nikt sie nie oglądał Popieram wersje: szpileczki, dekold itp - kobieta ma byc kobieca!!!

Gość vojtok
Obrzydliwie jest całować tą całą chemię na ustach i twarzy :o

Gość --aniol--
najbardziej chodliwy towar dla facetow to malo inteligetne w miniuwkach i najlepiej blad --ale takie czesto sa ostro przechodzone --nara

Gość przestan
ciekawa jestem kiedy kobiety zrozumieją, że nie ma jednego szablonu jesłi chodzi o gusta męzczyzn. Cholera już mnie bierze na takie głupie pytania :P

Gość --aniol--
co gorsz ja se taka na zone wybralem ---oj ciezko chociaz czasami bylo super a teraz rozwod--dobra rada jesli opakowanie jest zapiekne to w srodku napewno jest pusto

Gość do penelope
ja zazyczaj jestem bez makijaz i faceci ogladaja sie za mna, czasaem nawet az za duzo! i kobieca jestem bardzo!

Gość Penelope**
kobieta bez makijazu tez moze byc piekna (tez nie lubie przesadnych tapet), ale makijaz nie jest niczym złym wrecz przeciwnie i macie racje ze nie ma "przepisu" na to jak najfajniej powinna kobietka wygladac bo kazdy co innego lubi, ale mozecie sie podzielic swoimi uwagami co was zazwyczaj drazni albo co przyciaga uwage:)

Gość gfdse
makijaż moze być (lekki) , solarium nie

Gość Penelope**
to lepsze takie blade ciałka? a mi sie fajnie cera po tym poprawia i wole taką twarz w ładnym kolorze szyji:) fajnie z tym makijaz wyglada naprawde:) (oczywiscie wszystko z umiarem, np taka jola z big brathera to juz uwazam ze przesadnie i nienaturalnie jest opalona jak na zimowy klimat)

a tak naprawdę to normalni faceci nie analizują tego solarium ani ilości tapety...patrzą na nas kompleksowo, albo sie kobieta podoba albo nie i tyle. A jak już, to większe szanse ma taka, która chętnie pokazuje w uśmiechu (do faceta) ładne zęby niż taka, która ma skwaszoną minę obrażonej na cały świat księżniczki.

Gość --aniol--
racja --ladne zeby zawsze mnie biora

Gość Penelope**
no tak ale piękno tkwi w szczególe:) i nasz całokształt składa się własnie z "pięknych elementów" a co do kobiecych fochów to rzeczywiscie mężczyzni za tym nie przepadaja i wcale sie nie dziwie hehe

te szczegóły to ogólna dbałość o siebie, o higienie nie wspomnę, regularne wizyty u dentysty i u fryzjera. W sumie tyle. A dalej bardziej liczy sie styl bycia : właśnie uśmiech, patrzenie rozmówcy w oczy, pokazanie mu , że sie go słucha... Oczywiście nie mowię tu o facetach, którzy gdzieś tam odznaczają kreski za każdą zaliczoną panienkę, tylko o takich \"w miarę normalnych\" :P

Gość Penelope**
a co stwierdzenia ze jak kobieta jest ładna na zewnatrz to wewnatrz jest na odwrot.... coz gdyby tak przypatrzec sie np Paris Hilton, Wiktorii Beckham czy naszej Dodzie to rzeczywiscie robia wrazenienie tak zapatrzonych w siebie ze niewiadomo czy cos poza tym dostrzegają:) ale mysle ze to sa skrajne przypadki, trzeba dbac o siebie i pielegnowac swoje wdzieki ale tez nie popadac w Narcyzm:)

Gość --aniol--
madrej kobiety to i warto posluchac

Gość Penelope**
Vivirra - mysle ze z patrzeniem rozmówcy w oczy i okazywanie mu zainteresowania a raczej tego ze sie go słucha to trafiłas w 10tkę. Wielu ludzi to ignoruje nie wiedzac jakie to ma znaczenie.Bravo!