Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolciaaaaaaaaaaa

Jak oceniacie dr Pająka czy jest wart polecenia??

Polecane posty

Gość Mariolciaaaaaaaaaaa

Jestem w zagrożonej ciąży chciałabym kogoś sprawdzonego. Zależy mi na moim dziecku. Jeżeli któraś była pacjentką dr Pająka to niech napisze jaki to lekarz???? Proszę.

Gość krasulkaaa
Byłam pacjentką dr trzy lata temu.Sympatyczny ale chyba nie najlepszy specjalista w trakcie mojej ciaży były komplikacje on sobie z nimi nie poradził nie rozpoznał przyczyny i straciłam ciążę On jest dobry ale dla takiej normalnie przebiegającej ciąży ale dla zagrożonej to bym nie polecała. Nie wiem czy słyszałaś o profesorze ZIMMERZE przyjmuje prywatnie bierze coś 200 zł za wizytę ale jest naprawdę dobry.Jeżeli twoja ciąża ma szansę to On napewno Wam pomorze.

O tym lekarzu jest sporo wypowiedzi w temacie o wrocławskich ginekologach.

Gość cecyliaoooooooo
Moja koleżanka leczyła sie u dr Pająka mówiła że jest taki sobie i że ma nie najnowsze USG Jak masz zagrożoną ciążę to po prostu połóż się w szpitalu tam opiekę masz zawsze na miejscu.

Gość marionnnnn
O Pająku nie wiem za wiele ale polecałabym Ci Woytona przyjmuje prywatnie Na Grobli

Gość brygetttt
NIE POLECAM GO SłYSZAłAM OD ZNAJOMEJ żE ON W PRYWATNYM GABINECIE MILUTKI A JAK PRZYJDZIE JAKIś PROBLEM PRZYMISOWY SZPITAL TO JEGO JUż NIE MA POZATYM STRASZNY Z NIEGO PODRYWACZ

Gość Magdalenkanananan
O tym lekarzu słyszałam że jest spoko w prywatnym gabinecie bierze coś 150 za wizytę ale nie daje rachunków ! Nie wiem czy byłby dobry do prowadzenia zagrożonej ciąży??? Polecam raczej profesora Zimmera bo o Pajaku słyszałam że w prywatnym gabinecie to sie rozpływa na widok ciężarnej a w szpitalu po nim smrodu nie widać!!!

Gość smrodu nie widać
?:O to smród można zobaczyć?:D:D:D :P