Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiewiorka2004

przeprowadzka a staranka o dziecko

Polecane posty

staramy sie z mezem o dziecko ale jestesmy w trakcie przeprowadzki. moge wszystko nosic normalnie czy lepiej jakos to ograniczyc?? jak myslicie to ma jakis wplyw??

nam na starym mieszaniu nie wychodziło :p a po przeprowadzce juz po 2 tyg. rosła we mnie fasolka :-) dzis ma juz 10 tyg. powodzenia

dzieckuje Ci bardzo i gratuluje moze i nam sie uda:) tylko ze chodzi o to czy nic sie nie stanie jezeli zaszlam w ciaze a bede nosila ciezkie rzeczy:/

Wowieorko to jest oczywistte ,ze nalezy uwazac.Ja tez w sierpniu nie wiedząc jeszcze o tym,ze jestem w ciazy(staralismy sie o dziecko juz) wynosiłam róznego rodzaju rzeczy z domu,tez byłam na etapie przeprowadzki.Wiadomo,ze to były lekkie rzeczy,ale uwazalam na siebie.Nie dzwigałam za dużo.Za cięzsze brał sie mąż.

ja też właśnie sie przeprowadziłam i też staram się o dziecko. Robiłąm wszystko co mogłam, zbyt ciężkich rzeczy za dużo nie nosiłam, ale ja dopiero w 21 dc jestem, a cykle mam długie.

wiecie co najgorsze jest to ze to nie my sie przeprowadzamy. jestesmy za granica u rodziny meza i oni sie przeprowadzaja a my u nich mieszkamy; wiec w zwiazku z tym pomagamy troche i jest problem taki ze szwagierka jest po operacji kolana i ja za nia musze te rzeczy ciagac i sie boje troche a powiedziec nikomu nie chcemy bo beda glubie pytania docinki i jakies oczekiwanie czy to juz czy nie juz. ale jestem zla:/ juz sama nie wiem co mam z tym wszystkim zrobic:/