Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wazne zapytanie

mam ciagle powiekszone migdaly a moja ciaza... ?

Polecane posty

Gość mam wazne zapytanie

od lat mam problemy z migdalami, tzn one sa tylko powiekszone- nie bola, nie ropieja- wiec nie chca mi ich usunac bo nie ma podstaw zawsze mam problemy tylko na zime. a teraz jestem w ciazy i znowu mam powiekszone...jaki to ma wplyw na dziecko?? dodam, ze nigdy nawet antybiotykow na to brac nie musialam, zwykla herbata z cytryna i miodem mnie leczyla ale sie boje bo mam 10 tydz ciazy

Gość mam wazne zapytanie
nikt mi nie pomoze?

Gość lelutek83
ja też tak mam choć mnie czasem potrafią boleć - jakby mało tego mam rózwnież przewlekle chore zatoki - ciągłe bóle głowy i wydzieline spływającą mi do gardła i tak też miałam w ciąży, bo od długich lat to sie za mną ciągnie.Jeśli nic cię nie boli i nie masz gorączki to sie nie martw na ciąże to nie wpłynie.U mnie migdały powiększają się na zimę a latem są mniejsze - to chyba suche powietrze ma na to wpływ.Głowa do góry będzie dobrze.

Gość mam wazne zapytanie
dziekuje bo zaczelam sie troszke martwic. ale faktycznie goraczki i zadnego bolu przy tym nie ma i tylko mam to na zime jeszcze raz dzikeuje i pozdrawiam ;)

Gość lelutek83
Widzisz sezon grzewczy a co za tym idzie suche powietrze wysuszają sluzówki i może to tak własnie wyglądać.Mnie np. ciągle boli głowa a paracetamol nie pomaga a nic innego nie mogę wziąść,bo karmię mojego 3 tyg maluszka piersią.Łaziłam z tym do laryngologów i nikt nie potrafi mi pomóc a wiem,że miałam kiedyś w rozmazie gronkowca i paciorkowca.Mi na migdałach robiły sie takie białe plamki.2 ciąże z tym swinstwem donosiłam - choc nie powiem odbiło to się na moich nerkach i pecherzu, bo to ma tendencje się przerzucać w rózne miejsca.Nic się nie martw u ciebie nie wygląda to tak tragicznie jak u mnie.Ja już nawet do lekarza nie chodze, bo wiem,że nikt i tak mi nie pomoże.Pozdrawiam:-)