Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaPoMNaNa

Syndrom ZŁAPANEGO KRÓLICZKA

Polecane posty

Niewiem, czy wiecie o co mi chodzi więc już wyjaśniam. Wiem, że w większości spotyka się go u facetów, bo to oni raczej zdobywają, albo po prostu wszyscy sobie tak wmawiają. W każdym razie chodzi mi o taką sytuację. Bardzo podoba nam się ktoś. Długo i niego wlaczymy, zmagamy się z tym, że np jednak nadal kocha swojego/ swoją eks. Ale ponieważ wie, że już z jakichś tam przyczyn nie będą razem, więc próbuje stworzyć związek z inną osobą. Chociaż na początku jest on bardzo nie udany, tej drugiej osobie ciągle w głowie wspomnienia z tamtą osobą, zastanawia się, czy taki związek w ogóle ma sens, no bo kocha jednak tamtą osobę, jest pewien/pewna, że nie jest w stanie o nim/o niej zapomnieć. Taki związek \"NA SIŁE\". Już przestajesz mieć siłe na wlaczenie o nią/niego. Wszystko wkurza, temat ciągle krąży wokół tej osoby, którą ma w głowie ktoś z kim jednak nadal chcesz być. Mija jakiś czas. Miesiąc, dwa, może trzy. I nadchodzi olśnienie. Osoba o którą tak się walczyło zaczyna do Ciebie czuć coś więcej niż sympatię. I wtedy pojawia się syndrom \"ZŁAPANEGO KRÓLICZKA\". Tyle się nawalczyłam, żeby z nim być, żeby o niej zapomniał. A kiedy się to sało, nagle czar prysł i chyba przestało mi zależeć... NIewiem, co mam zrobić. Już mnie tak nie ciągnie, jak przed tem. Czy ktoś tak miał? Jak temu zaradzić? Pozdrawiam.

i wtedy to można sie pocieszać, że moze to po prostu nie jest ten właściwy.. jak znajdę tego właściwego, to sie wypowiem pelniej ;)

No tak.. Ale kurcze to jest starsznie dziwne. Niby mi zależało, a jemu jednak nie bardzo. Musiałam go namawiać, żeby przyjechał chociaż na godzinę. A teraz nie mam ochoty się z nim za bardzo spotykać... I jakoś mnie irytuje jak mi napisze smsa, że mnie kocha.. Jakieś to teraz dziwne się zrobiło :o

porządny mysliwy po upolowaniu przestaje sie interesować zdobyczą i szuka następnej ;)

Gość szczery...
to ja też jestem myśliwy...zabiegam o laskę a jak już widzę że ją bierze...to mi przechodzi...

Gość przeżyłam bycie takim
króliczkiem złapanym Paskudne Samoocena spada w dół z hukiem aż duma boli

Gość ehhhhhhhhhhh
ja to mam często , poluję często i chetnie dopóki ofiara mi się wymyka nakręcam sie i jestem zainteresowana , ale jak już ja złapię to klops , odpuszczam i zapominam , zaczyna mnie taki króliczek doprowadzać do szału i jeszcze niesmak pozostaje. zastanawiałam sie nawet skąd sie to bierze ? ta ciagla cheć udowadniania sobie że bedę mieć , męczy mnie to juz jka cholera i zastanawiam sie czy ja kiedykolwiek bedę migła tak normalnie z kimś być . Niedawno trafiłam na kogoś kto szybko mnie przejrzał , przyjał zasady i dał mi niezłą nauczkę. Poczułam się okropnie , ale z ręką na sercu nalezało mi sie. Wiem że chciał mi pokazać jak to jest być króliczkiem, nic fajnego. Cholernie chcę to zmienić :(