Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eudaiomonia

Kiedy najlepiej zrobić test ciążowy po ilu dniach od spodziewanej miesiączki ???

Polecane posty

Gość najwcześniej w dniu spodziewan
ej miesiaczki, ale nie wcześniej jak 19-20 dni po stosunku

Jeśli można zapytac o źródło skąd takie info - co na to lekarze - nie pytałam bo siedze w domu z chęcią zapytam mojego ginekologa ale popuchnięta w domku siedzemm ..... :-( :-(

sarkastyczna cyniczka - a skąd teraz mam wziąść ta ulotke ? siedze na lewe oko nic nie widze taka popuchnięta jestem i co polece teraz po ulotke z testu ciążowego ? hahaha śmieszne pytam kobietki te co może i mają przy sobie takie ulotki ... one może cosik poradzą ...

Po pierwsze - pytałaś skąd to info, więc Ci napisałam. Po drugie - może rusz się sama i poszukaj w sieci? Tu jest MASA informacji na ten temat, łącznie z odpowiednikiem ulotek na stronach producentów testów i stronach aptek internetowych. Chcesz mieć podane wszystko na tacy i jeszcze się obruszasz :O

na kafe wpisałam i wiesz co mi wyskoczyło tylko sie uśmiałam z tych postów co niektóre piszą mężczyźni i chłopcy którzy myślą małą głową !! Napisałaś : \"Tu jest MASA informacji na ten temat, łącznie z odpowiednikiem ulotek na stronach producentów testów i stronach aptek internetowych. \" poporszę chociaż o jedną strone lub topik z kafeterii !!!!!!!!!!!! Nie z google.pl tylko z www.kafeteria.pl - sama powiedziałaś że tu jest MASA tego -;) czekam

Gosiu nie denerwuj sie . Po co te nerwy . Skoro chcesz pomóc to lepiej nie pomagaj jeśli w ten sposób masz sie wypowiadać . intima_31 - dzięki już weszłam poogladałam ale nic mnie jakoś nie przekonuje . Już raz sie zawiodłam na teście .... nie byłam w ciąży a pokazało że jestem a na nastepny dzień dostałam @ ... Pozdrawiam