Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miki Małs

dziwne zachowanie faceta?

Polecane posty

jestem z facetem ponad 3 lata , od ponad roku mieszkamy w dwoch różnych miastach. On nigdy jakos szczególnie nie dbal o swój wyglad ani o opinie innych, ciezko bylo mi go przekonac zeby zalozyl jakis ciuch bo to co ma na sobie wyglada wiesniacko. Nie widzial nawet czasami potrzeby ogolenia sie przed randka. A teraz nagle od jakiegos czasu zaczal sie stroic nawet buty czyscic gloic czesac nawet do szkoly czy jak sie spotyka z kumplami. Swoja droga czy to nie dziwne ze spotyka sie z nimi codziennie? I dla nich sie tak szykuje? Prosze powiedzcei czy to jest moje urojenie czy powinnam sie zacząc zastanaiwac czy on przypadkiem kogoś nie ma?

Podobno jak facet zaczyna dbać przesadnie o siebie, nosić koszule wyłożone na wierzch, marzyć o sportowym czerwonym samochodzie, to ma albo kochankę, albo andropauzę. Andropauzę wykluczam.

Gość prosteee
albo inna mu w oko wpadla albo inny

Może wpadła mu jakaś w oko, niewykluczone, ale może to być tez efekt przeprowadzki do innego miasta, może zauważył to że koledzy dbaja o siebie, że schludny wygląd przekłada się automatycznie na wiekszy szacunek u innych etc..... Obserwuj go i tyle. Musisz sama wyciągnąć wnioski z jego zmiany zachowania:)

wlasnie chodzi o to ze on caly czas mieszka w tym smym miescie a ja sie przeprowadzilam do innego bo zaczelam studia, wiec on raczej srodowiska nie zmienil a poza tym zaczal tak dbac o siebie dopiero od jakis dwoch miesiecy a nie od roku. Sama już nei wiem co mam o tym myśleć?

Hm..... no to zmienia postać rzeczy :o Tylko osoby które miały podobna sytuacje moga Ci coś sensownego doradzić. Pozdrawiam ;)

Mam takie pytanie, skoro mieszkacie w dwóch różnych miastach to skąd wiesz co on robi codziennie 9 w sensie dbania o wygląd). Opcje są taki:, albo dojrzał do tego, że wygląd również odgrywa ważną rolę - to się zdarza, zauważyłam to u kilku mężczyzn z mojego otoczenia. Albo ktoś go do tego motywuje, albo (jeśli np. przeniósł się do większego miasta) ma dostęp do wielu sklepów, galerii itp. więc zaczął je zauważać i z nich korzystać.

wiem bo mi np pisze na gg ze juz leci bo musi sie jescze naszykowac i wymienia te wszystie czynnosci

Gość skoro szukasz
osob ktore mialy podobnie to jestem......okazało sie ze mial inna

Gość perks ju end mi
Zapytaj go poprostu, o to, cos sie stało ze sie tak stroi.