Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewrtyu

pierwszy raz

Polecane posty

Gość dewrtyu

za niedlugo palnujemy z dziewczyna pierwszy raz dziewczyny odpowiedzcie jak facet ma wchodzic w dziewczyne za pierwszym razem? przebic blone mocnym wepchnieciem czy moze delikatnie wkladac powolutku az wejdzie wieksza czesc penisa do cipki? jak juz przebije sie blone to wyciagnac na chwile czy dlaej wchodzic? robic to wolno i delikatnie czy rozpychac? jak dlugo sie kochac za pierwxzym razem?

Gość dewrtyu
a moze na wszelki wypadek lepiej zebym zrobil to z facetem? :-o

Nie wiem czy tu znajdziesz jakąś pomoc. Tutaj same dziewice oraz pryszczaci onaniści. I ja. Ale ja porad nie udzielam. :P

Gość dewriyu
bo nie wiem czy bedzie bolalo jak przebije mojemu partnerowi blonke w pupci...

Gość dewrtyu
no wypowie sie jakas dziewczyna?>?

Radzę zrobić porządny biznes plan...czy ci się to opłaci...a może coś stracisz...Rydzyk fidzyk Z całą pewnością pierwszy raz dla dziewczynki powinien być delikatny Dobrze że mam to już za sobą :D

Gość dewrtyu
dzieki! szkoda ze nie napisalas jakichs szczegolow zgodnie z moimi pytaniami... dziewczyny wskakiwac i pisac :)

Gość porada
Najpierw musisz ją rozpalić, jak już będzie gotowa wejdź w nią szybkim zdecydowanym ruchem. Trochę zaboli, ale nie przestawaj, chyba że będzie się zwijać z bólu. Raz wolniej raz mocniej, jak wam będzie lepiej. Jak długo? Pewnie nie za długo jeśli to też twój pierwszy raz ;) Aha i nie wystrasz się jeśli będzie krwawić, chociaż wcale nie musi - ja nie krwawiłam w ogóle, chociaż trochę bolało, ale tylko na początku. Po pierwszym razie, radzę odczekać jakiś czas. Życzę powodzenia