Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wyslac cv ale...

nie wiem czy dobrze napisalam list motywacyjny

Polecane posty

Jakbyscie mogli poprawic mi bledy bylabym wdzieczna. My name is..... I came to UK two years ago and during the last two years gained experience in administrative and organizational skills, by working as an administration assistant/secretary. I have also used this time to improve my proficiency in the English language and gain confidence.Currently I am working in accounting department and my contract expired on december. I am enjoing workiing in this type of work very much. I am writin to enquire if you have any vacancies in your organisarion/store/comany which (ktore pozwolily by mi realizowac siebie w tym kierunku) Jakbyscie moglimi napisac jak to ujac w jezyku angielskim dziekuje za pomoc i czekam na odpowiedzi

Gość ja bym tak napisala
I am writing to enquire whether you have a position vacancy in your company, where I can use my experience.I enclose a copy of my CV for your consideration. As you will see from my CV, I am currently working for ( nazwa formy) in the accounting departament, which require good knowledge of English, administrative and organizational skills.Two years work eksperience in UK gave me opportunity to improve my English and gain more self confidence. I am ambitious, well-organised, flexible and open-minded person, who is not afraid of new challenges. If you are interested in my application I am more than willing to meet with you and give all the further information you need. Yours faithfully,

Gość to ma byc inaczej
Dear Mr..., After having seen your advertisement on website, I would like to apply for job in this company. I am enthusiastic and creative person with big will to succeed ... bla bla bla I hope my candidature will meet your expectations. If so, I look forward to meeting you in person to discuss the possibility of my employment. I look forward to your reply. Yours sincerely, Anna Nowak Na gorze musisz napisac tez swoj adres, potem adres firmy i nazwisko oraz pozycje osoby, do ktorej piszesz, no i date. Nie pisz "My name is...", wystarczy ze sie podpiszesz nazwiskiem. Jesli nie znasz nazwiska osoby, do ktorej piszesz napisz "Dear Sir/ Madam", a potem "Your faithfully" (zamiast Your sincerely)

ale no toco ja chce napisac to nie ma ogloszenia. to ma byc napisnie tak samo od siebie. a nie 9odpisywanie na ogloszenie. dzieki za odzew ludziska:)

a dobrze napisalam ze kontrakt konczy mi sie w grudniu? bo nie wiem.

Gość ja bym tak napisala
przciez ci napisalam "ot tak" nie na konkretne stanowisko, a to ze kontrakt ci sie konczy w grudniu to co kogo obchodzi..

Gość do to ma byc inaczej
nie sztuka zerznac ksiazkowy przyklad..najpierw przeczytaj o co autorce chodzi..

no do tej osoby to pisalam. TYlko wlasnie nie wiem co ztym ze konczy mi sie kontrakt

Gość ja bym tak napisala
jezeli ktos bedzie mial prace dla ciebie to dla niego jest niewazne czy ci sie konczy kontrakt czy zaczyna...to mozesz powiedziec dopiero na rozmowie-tak mi sie wydaje...

Gość to ma byc inaczej
z tym oglkoszeniem to byl przyklad przeciez, podalam jedynie forme w jakiej sie powinno pisac. list motywacyjny musi miec wstep i zakonczenie, jak kazde pismo oficjalne. I niestety musi byc napisany w pewnej obowiazujacej formie, i tyle.

Gość bbbaaannn
po co podkreslac ze sie zna jezyk ubiegajac sie o prace w UK? to sie chyba rozumie samo przez sie

Gość kurdeeeee
jeśli już, to kontrakt ci się kończy IN DECEMBER a nie ON DECEMBER, kumasz? \"In\"