Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

autooorka

Do którego miesiąca chusta?

Polecane posty

Czy 5 miesięcznemu dziecku ma sens kupować chustę? Jak długo nosiłyście tak swoje dzieci?

jaką chustę? wiązaną? bo jak wiązaną to spokojnie dziecko ponosisz do 3 roku życia a jak piszesz o bebelulu albo innym koszmarku, tzn miękkim nosidle to nie wiem

nie wiem o jakiej piszę bo jeszcze się w chustach nie orientowałam, musze obadać na necie.

Gość rat med
Ja w chuscie wiazanej nosze mojego 2-latka i jest ok:)))))

folicum, nie martw się, nie wysiadł by ci :) przy chuście wiązanej ciężar rozkłada się równomiernie i nie odczuwasz go tak

najbardziej zachwalane chusty to nati i didymos - ten jest drogi jednak, ja mam np vatanai o różnych chustach przeczytasz na www.chusty.info/forum

Gość rat med
Moj synek wazy 11kg wiec wcale nie jest tak zle,poza tym nosze go przewaznie na plecach wiec naprawde nie czuc tego ciezaru:)))) Moja kolezanka nosi dwoje,4 latke na plecach a 15 miesieczne na brzuchu,to jest dopiero wyczyn:))))))

Gość rat med
www.chusty.info skarbnica wiedzy o chustach:))))))Dziewczyny sa tam przemile i chetnie sluza pomoca!!!

Dzieki, a myślicie, że jak moje dziecko nie chce być noszone w nosidle to w chuście tez nie bedzie chciało?

Gość rat med
Ja nosze w chuscie firmy Hoppediz ale najbardziej zachwalane sa Didymosy i chusty Storchenwiege(mam nadzieje ze nie pomylilam nazwy firmy:))) Powiem szczerze ze ile chust tyle opini!

Gość rat med
Mysle ze powinnas sprobowac ponosic w chuscie i sami zobaczycie czy wam to pasuje:))))Sprawdz w Twojej okolicy moze sa inne mamy chustowe i bylaby mozliwosc wyprobowania chusty przed kupnem!

niestety nie mam od kogo pozyczyc, a boje sie, ze wydam kasę na darmo, a to przeciez tanie nie jest.

Gość rat med
Jedynie co moge Ci doradzic to spotkania chustowe,tam mozna wyprobowac chusty.To wszystko zalezy gdzie mieszkasz,bo wiem ze w wiekszych miastach mamy organizuja sobie takie spotkania!