Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona98237984673264

DODA BEZ MAKIJAŻU

Polecane posty

Jak duzo ładnych lasek bez makijazu...wiadomo, ze makijaz tym bardziej telewizyjny czy do sesji mega upiększa. Ale co z tego, albo masz regularne rysy twarzy albo nie masz. I albo mozesz jej podkreslac albo nie. Ona ma i podkresla. Moim zdaniem wcale nie jest brzydka.

Gość abece
Tak, jest ładna i bez makijażu. Nie rozumiem tylko po co ktoś ciągle wkleja te wszystkie zdjęcia- żeby sobie podnieść samoocenę? Wyleczyć z kompleksów? Nie lubie jej- uważam, że jest wulgarna, nie słucham jej piosenek, ale uważam że jest ładna i każdy to przyzna.

Gość ona98237984673264
nie chce wyleczyc sie z kompleksow... a tak pozatym to wyraźnie widac na tych zdjeciach ze wcale ladna nie jest tylko jest przecietna

DLA MNIE JEST BEZNADZIEJNA TA DODA marna bez tapety ma płaska upe i jest mała jak karzeł naprawde ja jej nie zazdroszcze dla mne super jest nicol z pusicatdols(nie wiem jak to sie pisze)

Gość ktos4444
ona jest przebrzydła pusta plastikowa szmata, mysli ze swiat zawojuje, kazdego ma za nic, z biednych sie wysmiewa, co to ona nie jest wielka księzniczka, jeszcze jej zycie nie nauczyło pokory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie moge słuchac jej w tv pizda jedna dla niej kazdy jest śmieciem, z kazdego wykpi.

Gość spokojnie - bez nerwów
ten ostatni link autorko to fotka z CKM' u chyba i byla jak pamietam na okładce tam i za cholere nie poznałabym jej(chodzi mi o ta fotke po lewej oczywiscie gdzei ma makijaż)albo ja taka ślepa,że ona wg mnie tam wcale do siebie podobna nie jest?:D a fotka po prawej no cóż - woru pod oczami:o ble!;o

oglądałyscie tvn style w tym ckm yo ona przyznała sie ze to nie jes ona chodzi mi o dode

natasha nie mowie ze Nicole jest brzydka bo nie jest,ale też ma tone tapety tylko,że ona ma ciemna karmację i wtedy to inaczej wygląda a Doda jest pomarańczowa od tapety wiec to sie bardziej rzuca w oczy niż puder brązowy u Nicole poza tym ona ma zawsze mega wyczernione oczy zeby wyglądała na "wyraźną" a jeśli chodzi o jej postawe to wg mnie nie jest najpiękniesza z tych wszytskich alseczek z zespołu a sie wykreowała na taka ktora jest przodującą tam i bardzo mi się to nie podoba u niej bo reszta tez jest ładna i zgrabna co widac na klipie "i don;t need a man" zreszta na innych tez wiec wg mnie jest troche ta Nicole zaptrzona w siebie:o kim to ona nie jest:/

a no to sie zgadza w sumie nawet sie przyznawac nie musi ze to nie ona bo to widac od razu:D

Ta druga pani rowniez lepiej wyglada z mniejsza iloscia makijazu. \"Wyczernione\" oczy straszliwie ja postarzaja.