Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalskaKaska

chlopak z malym penisem,jakie pozycje?

Polecane posty

Gość ZADNE ZERWIJ Z NIM SZKODA ZYCI

Gość hanke
pytalska kasiu daj sobie z nim spokój..zobaczysz ze bedzie flustracja w tobie rosła...Nie jestes dziewica..masz prównanie i wiesz co dobre..on ci tego nie da..nie zaspokoi cie.. szkoda czasu...

Gość jestes ktrotko z facetem tak
dla mnie 4 czy 5 to bardzo duzo jak na kobiete i dla mnie taka nie jest porzadna

a czuc to mozna rozne rzeczy, a pewnie szybko im do lozka wchodzilas. porzadna dziewczyna uprawia seks tylko i wylaczenie z milosci, a nie z samego pozadania i czystej ochoty na seks z kims

Gość pytalskaKaska
zerwanie nie wchodzi w gre... czy dla was zwiazek to tylko seks? jesli tak to wspolczuje... odbiegacie od tematu troche, nie pytalam o ocenianie pod wzgledem ilosci partnerow.. a co jak faceci maja przygody na jedna noc? kazdy robi ze swoim zyciem tak jak uwaza i ocenianie osoby pod wzgledem tego z iloma osobami spala to dziecinnada i zaklamanie... drodzy panowie heh to jest poprostu smieszne i wydaje mi sie ze niekorzy z Was sa dziecmi i prawiczkami

Gość pytalskaKaska
do jestes ktrotko z facetem tak ile Ty masz lat? nie czytasz tego co pisze tylko snujesz swoje wywody

jak tak oceniam kobiety, bo ta liczba swiadczy czy kobieta sie szanuje, czy jest cnotliwa i wzorowo sie prowadzi i jest moralna

mam 20 lat

Gość pytalskaKaska
oh jaki moralniak sie znalazl , zabawne :)

Gość pytalskaKaska
no i wszystko jasne

po prostu lubie kobiety, ktore naprawde sie szanuja, nie jakos tam jak przecietna kobieta, tylko sa naprawde cnotliwe i niedostepne, a przy tym inteligentne i atrakcyjne

Gość pytalskaKaska
jestes ktrotko z facetem tak mlody jestes poczekajmy pare lat i wtedy porozmawiamy narazie to piszesz glupoty :)

a porzadna kobieta stawia cnotliwosc i dobre prowadzenie sie nad seks, a go uprawia tylko z milosci i dba o to, zeby nie miec zbyt duzej liczby partnerow, stara sie byc pod wzgledem malego przebiegu atrakcyjna dla potencjalnego przyszlego meza

nie chcialbym miec dziewczyny, co juz uprawiala seks bez milosci, szybko juz z kims poszla do lozka i miala np. 5 facetow w lozku albo zaliczyla przygode

czy spala z kolega czy przyjacielem dla seksu

Gość pytalskaKaska
jestes ktrotko z facetem tak sory ale to co piszesz wogole nie jest na temat, nie intersuje mnie jakiej kobiety szukasz mozesz poszukaj w kosciele heh nie chcialabym miec chlopaka takiego jak Ty, z takim mysleniem, kiedys moze spotkasz wspaniala kobiete ktora miala paru partnerow i bedziesz jej pewnie zygal non stop ze z kims spala to wnioskuje po twoich wypowiedziach ktore sa poprostu szowinistyczne

jestem prawiczkiem i uwazam, ze kobieta, ktora miala kilku partnerow do mnie nie pasuje, nie jest mi pisana, nie jest po prostu kobieta dla mnie

Gość pytalskaKaska
no i c zy nie mialam racji? wypoowiadaja sie prawiczki... nie masz pojecia o seksie wiec nie masz nic do powiedzenia na ten temat dziekuje

nie jestem szowinista, mam prawo wymagac od kobiety dobrego prowadzenia sie, gdyz sam sie tez nie puszczam. szowinista bylbym gdybym sam mial przygody albo wiele kobiet a wymagalbym tego co wymagam teraz. o seksie nie mam pojecia, ale o cechach, ktore mi sie podobaja u kobiet mam pojecie. a podoba mi sie min. cnotliwa, porzadna, grzeczna przeszlosc seksualna bez puszczalstwa, przygod i seksu dla seksu

a kobieta, ktora miala kilku partnerow (np. 4-5 lub wiecej) dla mnie nie jest wspaniala, kijem bym takiej nie tknal

Gość pytalskaKaska
normalnie wzruszajace..

Gość Nie lubię malców
Daj sobie spokój z nim, może mieć piękne wnetrze, ale jeśli porównujesz go ze swoim byłym tzn. że jest naprawdę kiepski.., małe penisy są małe i nic tego nie zmieni. Fiat 126p zawsze będzie gorszy od Mercedesa S 600, tak samo jest z penisami, cokolwiek panowie tu napiszą i tak tego nie zmieni.

skoro jestem prawiczkiem mam prawo wymagac nawet dziewictwa, a moje ocenianie kobiet nie jest zaklamane, po prostu chce miec porzadna partnerke, a nie jakas sciere

Gość Nie lubię malców
jestes ktrotko z facetem tak to że jesteś prawiczkiem wiele tłumaczy, pewnie jesteś brzydki, śmierdzący do tego strasznie zakompleksiony , żadna z nas cię nie chce.

jestem fajny, ale wstydliwy i niesmialy w sprawach damsko-meskich. poza tym czekam az spotkam dziewice i chce byc dla niej tez czysty. jestem romantykiem i idealista

poza tym jak sie z jakas spotykam to sie zawsze okazuje, ze nie jest czysta i niewinna, ze miala paru facetow, w tym nawet przygode itp. albo stracila dziewictwo jako male dziecko w wieku 15 czy 16 lat :(

Gość Nie lubię malców
jestes ktrotko z facetem tak, obawiam się że umrzesz jako prawiczek, widzisz sex jest dla kobiet jak i mężczyzn potrzebą fizjologiczną, a w tych czasach wszyscy zaczynają dość szybko, możesz nie znaleźć tej swojej jedynej dziewicy.

Gość pytalskaKaska
jestes ktrotko z facetem tak napisz do bravo ze swoim problemem ;]

nie chce dziwki co sie pieprzy od gimnazjum i spala z 7 facetami :( moze ew. 1-2 partnerow bym zaakceptowal u dziewczyny, ale i tak bym taka rzucil i potem znalazl sobie rowna, z taka sama przeszloscia jak ja, zeby bylo uczciwie

Gość pytalskaKaska
o jezu hahaha chlopaczku Twoje wypowiedzi mnie bawia i zadziwiaja jednoczesnie.. ;] co za bzdura