Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

___praca mgr- wejdźcie_____

Polecane posty

Gość ihaha

napisałam już część teoretyczną. Studiuję kierunek humanistyczny. Wyszło mi 73 strony samej teorii- czy to jest dosyć dużo?

Gość Użyj 20 procent z tego
A resztę zostaw sobie na doktorat ;-)

Gość duzo a moze za duzo
prawdziwe humanistyczne prace cale maja zazwyczaj okolo 70 stron., a scisle oklo 100, gdyz rysunki, tabelki, wyliczenia itd.

Gość grugru
to zależy, najlepiej zapytaj promotora, niech przeczyta i ci powie czy wyczerpałaś temat. U mnie na roku ludzie mieli ponad stu stronicowe prace ale zdarzały sie krótsze, w końcu tematy sa różne i ilość literatury.

moja byla scisla, badawcza, razem z pismiennictwem, spisem tresci i wykazem tabel i rycin 82 strony, oceniona i obroniona na bdb

Gość ihaha
licencjat mi wyszedł na troche więcej niż 60, cały, a niektórzy mieli nawet na 120. I też się zdziwiłam, że aż tyle teraz napisałam. Ale naprawdę nie widzę nic, co mogłabym wyrzucić. Wyczerpałam chyba temat w całości. Wkurze się, jak promotorka każe mi coś jeszcze dopisać.

Dodam, ze teoretyczny wstep mial 18 stron i ze ludzie z grupy mojego promotora mieli rozne prace, moja byla jedna z krotszych, najobszerniejsza miala 200 stron

Gość moja mgr miala 43
techniczna - wiec tabele, wykresy, mapy... Nie mierzy sie prac na ilosc stron ;)

Gość anetusia
Witaj! Pewnie, że dużo. Ja studiowałam na Uniwerku Wrocławskim, moja praca w całości wyszla mi na 78 stron. Nie liczy się ilość, ale jakość. Dobrze by było, jak by praca miała rozdział poświęcony części badawczej, wówczas oceniana jest wyżej. Jestem już po obronie. Powodzenia! Pozdrawiam!