Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

metlik w glowie

Polecane posty

witam pewnie nie jedna z was czula to co teraz czuje ja... wiec jestem z chlopakiem od 5 iesiecy i wydaje mi sie ze go kocham ale tydzien temu musialam wyjechac do czestochowy i tam pznalam chlopaka z ktorym razem pracowalam nad pewnym projektem spedzalismy ze soba sporo czasu duzo rozmawialismy i smialismy sie wymienilismy sie numerami telefonu itp... teraz ciagle o nim mysle nie wiem co robic wiem ze dla takiej znajomosci nie warto zrywac z chlopakiemktory cie kocha on by cierpial i wydaje mi sie ze po pewnym czasie ja tez bym zalowala ale na dzien dzisiejszy tylko ten chlopak jest w mojej glowie ..nie wiem co robic ...czy to uczucie przejdzie ??

Gość
myślę że przejdzie aczkolwiek znam to uczucie :) mi zawsze przechodziło

Gość niech zyja chlopaki
z czestochowy...!

A ja mysle, ze po prostu nie kochasz swego chlopaka. Byc moze po jakims czasie przestaniesz myslec o tamtym, aczkolwiek nie wydaje mi sie zeby w twoim aktualnym zwiazku wszystko bylo ok, skoro potrafia zainteresowac Ciebie inni faceci. A co do tego, ze on Ciebie kocha - jesli z twojej strony uczucie jest niepewne lepiej to skonczyc szybciej. Ja akurat jestem w podobnej sytuacji...

Gość koalakalakoala
to samo, tyle że ja zdradziłam, wyznałam, zostało przebaczone kocham mojego chłopaka, jesteśmy razem 4 lata, wiem, że chcę z nim być nadal tyle, że ciągnie mnie do tego drugiego, przerwałam to w etapie silnego zauroczenia, korci strasznie, ciągle o nim myślę :(