Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeberka panterka

podnieca mnie mysl że mąz wali inna babeczke

Polecane posty

Gość zeberka panterka

naprawde tak jak w temacie rajcuje mnie to strasznie, wyobrazam sobie jak on ja dotyka, caluje dobiera sie do cycków, wyobrazam sobie ze ich nakrywam razem to okropne, nie chcialabym tego przezyc naprawde może ja go nie kocham ? czy ja jestem nienormalna ? ktoś tez tak ma ? i bez podszywów prosze

Gość tak ja mam
dokladnie to samo.... i wiesz co....to nie wrozy dobrze bo juz jak sobie wybrazilam mojego kochanka w takiej akcji to sie poplakalam....brzmi dziwnie ale niestety prawdziwe...

Gość lelek k
To zupełnie normalne.Ja też lubię kiedy faceci dobierają się do mojęj żonki,bardzo mnie to podnieca

Gość zeberka panterka
no tez slyszalam ze to nie wrózy nic dobrego ale ja mam czasami wrażenie ze go nie kocham, nie widzialam sie z nim 3 tygodnie i nie tęsknilam za nim wcale ale bez przesady, powinno mi byc zal gdybym cos takiego zobaczyla a ja sie momentalnie podniedam gdy wyobraze sobie go w takiej sytuacji to chore

Gość tola lola
też tak mam, ale ja jestem zboczona :o :classic_cool:

Gość lelek k
Co Ty mówisz ja ze swoją żonką żyję na co dzień i ją kocham,ale lubię mioeć świadomość,że jest brana przez innych samców

Gość zeberka panterka
a jak ja bym sie miala dolaczyc do nich to juz wogole moje marzenie

Gość Onanistka
O rany...wielkie hallo...każdy ma fantazje...to naturalny odruch Chora to jest twoja przesada

Gość lelek k
Powiem Ci szczerze,że na myśl o tym,że moja żona się puszcza dostaję seksualnego kopa i wtedy zaczynam się onanizować.Lubię też być przez nią lekko poniżany

Gość lelek k
Czy wy to robicie z dodatkami bo ja uwielbiam być wobec mojej Pani całkowicie bezbronny czyli naogół wiązany i kiedy w takiej sytuacji leje na mojego obciągniętego członka wosk oraz sutki.Ból jest spory,ale wytrysk wówczas mam kosmiczny!

Gość lelek k
Lubię też kiedy chlasta dłonią mojego siuśka i śmieje się z mojego cierpienia,ach,jazda nie do opisania!!!

Gość lelek k
Mamy też taką umowę,że jak jej zdaniem zrobiłem coś nie tak to mówi krótko KARA i wówczas wieczorkiem czekają mnie małe torturki.O rany co za rozkosz,już same przygotowania do nich często doprowadzały mnie do orgazmu.

Gość lelek k
Bardzo też lubię kidy moja Pani trzyma mnie za prącia kiedy wydalam mocz,albo trzyma mnie mocno za jądra,szarpiąc nimi na lewo i prawo

Gość lelek k
Kiedyś nawet nakłuwała mi członka igłą,ale ból był nie do zniesienia i dała spokój

Gość lelek k
Nie macie dziewczyny pojęcia jakie to niesamowite uczucie kiedy bije mnie linijką po jądrach.Za najdrobniejsze przewininie każe mi ściągać spodnie,kłaść się na stole porem perfidnie delikatnie bierze w dłonie jąderka pieści je by uśpić moją czujność a następnie zaczyna bić i to nie na żarty! a im większy sprawia mi mul tym bardziej ją to podnieca i bije mocniej!!!

Gość lelek k
Muszę już kończyć bo tu idzie a nie ma dzisiaj najlepszego humoru.Dobranoc wszystkim

Gość kurdesz
lelek k ty zboku!

Gość zeberka panterka

Gość Przemysław Edgar
Mnie najbardziej podnieca widok zażenowania na kochankach mojej żony gdy widzą mnie jak ich nakrywam i zastanawiaja się co moja zona we mnei widzi.

Gość zeberka panterka
Dzisiaj sniło mi się że naprawdę walił. Nasza sąsiadkę s parteru. Miał taką gumowa pałę i walił, aż sie bidna kobita zwijała

Gość gość
JA MAM bardzo niska samoocene moj chlopak mnie kochs i wciaz powtarza ze jestem ladna lecz jestem troszke przy kosci choc gdy mam dobry humor naprawde sie sibie podobam. gdy on robi mi palcowke wyobrazam sibie jak robi to od tylu ze swoja byla ona sie wypina a on ja mocno bzyka i obija sie o jej chude d*psko. poznjej sama mam kompleksy ze on woli ja chociaz juz dawno o niej zapomnial :( podnieca mnie ta mysl a gdy jest po wszystkim czuje sie btzydka i do d**y