Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowittaaa22

czekam na oswiadczyny ponad pol roku..

Polecane posty

Gość jowittaaa22

bo moj facet, wymyslil sobie, ze kupi mi nie wiadomo jaki pierscionek( oboje jestesmy jeszcze na studiach, wiec dochody male)juz od dawna chce mi sie oswiadczyc, ale nie wiem, kiedys sie doczekam, bo on sie uparl na pierscionek z brylantem, duzym do tego, wiec pewnie chce z 2 tys za niego dac:O mi sie podobaly pierscionki za 100-300 zl, ale co tam, poczekam sobie jeszcze:O zrozum tu faceta:O

Gość ale ty naiwna jesteś
dobrą wymówkę sobie znalazł ...

eh to bredzenie o zaręczynach. Jak się chce to zrobić to się robi i już. Znam pare gdzie dziewczyna dostała srebrny pierścionek za 50zł czy coś w tych granicach. Są już małżeństwem.

dokladnie...dobra wymowka dla faceta,bo to najidiotyczniejszy argument jaki slyszalam...a ty sie jeszcze cieszysz.Chwalisz sie, czy zalisz??Bo to zareczyny bez pierscionka z diamentem to nie zareczyny.. zastaw sie a postaw...

Gość jowittaaa22
zale sie,bo zdaje sobie sprawe, ze te jego tlumaczenia, to sa po prostu glupie wymowki:O ale co mam zrobic, sam zaczal gadac o zareczynach( ja na poczatku nie bylam przekonana, nie namawialam go) a teraz jak czasem cos wspomne, to mi rzuca takie argumenty,jak pisalam wyzej..:O

Mój też czekał - miesiąc niecały do wypłaty bo chciał coś porządniejszego......... ale takie odwlekanie jak u Ciebie to świadczy o jednym niestety. Może się wystraszył ?

Moze sobie pomyslal, ze jak zacznie cos ci przebąkiwac o zareczynach, to bedzie mial spokoj, a takie wymowki sa po prostu glupie, albo sie oswiadcza, albo nie i nic nie mowi. Po co to mowic, ze zamierza sie oswiadczyc???? To ma byc zaskoczenie i niespodzianka, a nie planowane, planowac to sobie potem mozna slub i wesele, a nie oswiadczyny

Gość strzyga__
Mój sobie wymyślił dokładnie to samo!!! Ale ja się już doczekałam :) A co do ślubu, to i tak mu powiedziałam, że jeszcze nie chcę :P

Gość jowittaaa22
strzyga- a ile czekalas? ja slubu tez od razu nie chce- tak za 2 lata gdzies..

Gość Bibetka
Szczerze to beznadziejnie ten twój facet sie zachowuje. Zaręczyny powinny byc miłą niespodzianką, a nie jakimś nerwowym wyczekiwaniem.Ja zupełnie się nie spodziewałam momentu zaręczyn, zupełnie mnie zaskoczyły i to było w tym najpiękniejsze!!

Gość ggdgdgdg
hmm a moze on chce dobrze, zbiera na taki drogi pierscionek bo uwaza ze tylko taki do ciebie pasuje :) chlopy sa dziwne,ale nie takie zle :D

Gość msabaha
a ja ci powiem tyle :spieprzaj od takiego faceta jak najszybciej!! jak facet, który zarabia grosze i jeszcze studiuje chce wydawać na głupi pierścionek 2tys zł to niezły z niego bedzie mąz... potem bedziecie mieszkać w klitce 30m2, ale plazma za 10tys bedzie... :o

Gość no ...
Ja mialam wyczekane...Mowil, ze chce mnie zaskoczyc... nie udalo sie... Mowil, ze chce mi kupic ekstra pierscionek z brylantem, dlaego tyle czasu mu to zajmowalo... Nie udalo sie... Ja sie tylko denerwowalam i w koncu chcialam go puscic kantem to sie zdecydowal...W sostatnim momencie Co ja bym dala za to zaskoczenie....

jak mówi to zwodzi tak uważam bo jak coś sie chce to sie robi a nie gada gada i wymyśla ceny najlepsze sa niespodzianki jesli chodzi o zareczyny

Gość Panna Anonimowa
Ja w ogóle nic nie dostałam.. chociaż poprzedniej dziewczynie oświadczał sie 2 razy(czyt, 2 pierścionki)! Wtedy mimo że ją utrzymywał i były długi było go stać. Dzisiaj twierdzi że nie...Teraz zepsuł mi to całe wyobrażenie o tej pięknej chwili. Często rzucał bezokazyjnie czy zostane jego żoną...zawsze odpowiadałam że tak, bo bardzo Go kocham... Pewnie nigdy się go nie doczekam, bo wciąz mówi że musi być wyjątkowy a takiego go nie będzie stać. Naprawdę cieszcie się z tego co macie, bo ja nie mam nic.

Gość co to znaczy że
o boże, boże...i co teraz zrobicie ???!!! Tylko czekać aż 30tka wybije i zostaniecie stare i niechciane, o la boga, o la boga !!! Co za nieszczęcie !!