Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chemical

Pampers SleepPlay - kto testował?

Polecane posty

zwykle pampersy tez :O jak byl malutki zaczelismy d pampersow, i po miesiacu dostal odparzenia, przeszlismy na biedronkowe Dada i przez 6 miesiecy bylo wszystko ok :) dupka czysciutka zero zaczerwien od okolo 3 miesiecy uzywam pampkow Sleep&play i juz ma tylek odparzony ogolnie mowie sa bardzo dobre bo nie uciskaja dziecku brzucha jak siedzi, dlatego sie na nie zdecydowalam, tylko po dluzszym uzywaniu zaczynaja mu sie od nich robic odparzenia dodam tylko ze czesto zmieniamy pampki, bo maja taki myk ze szybko robia sie duze :P

Gość zuzaz
Powaznie od pieluszek z Biedronki nic mu sie nie dzialo?Ja jak corka byla malutka uzywalam Pamperow i czasami Happy....najgorzej wspominam "spotkanie" z huggisami:(Ale ogolnie pampersy byly najlepsze....

powaznie, zero jakichkolwiek klopotow;) huggisow nie uzywalam na nim, bo starsza miala na nie uczulenie, wiec nie chce testowac na mlodszym a happy dla starszej kiedys zakladalam wiec moze i dla mlodego sprobuje ;)

Gość zuzaz
To widac Biedronka nie taka zla:))A co do Happy ogolnie nie przypominam sobie aby byly jakies "rewelacje" takze mysle ze mozna ich smialo uzywac:)A te biedronkowe to kto produkuje?Bo przeciez jest wiele produktow z biedronki ktore produkuja dobre wlasnie dla biedronki.

no wlasnie nie wiem kto produkuje, jednak ja polecam je dla dzieci ktore jeszcze nie siedza, bo sa dosyc sztywne i uciskaja brzuszek pozniej, ale powaznie sama bylam zdziwiona ich jakoscia...cos jak happy wlasnie ;)

http://www.federacja-konsumentow.org.pl/story.php?story=503 Porównawczy test konsumencki pieluch a w wielkim skrocie Podsumowując,badane pieluszki można uszeregować od najwyżej do najniżejocenionych w następującej kolejności: PAMPERS Active (45,0pkt) TESCO Unisex (37,5pkt) HUGGIES Super flex (36,0pkt) DADA Komfort (28,5pkt) HAPPY BELLA (24,0pkt) ULTRA BABY Soft (23,5pkt) MAXI Hygienika (22,5pkt) TESCO Value (18,0pkt) LOVE Air Dry (10,0pkt).

Gość pieluchomajtki
Ja uzywalam pampersow u corki od urodzenia ale jak wyszly te nowe z balsamem dostala wysypki, myslalam ze czysty zbieg okolicznosci. Za namowa kolezanki ikupilam biedronkowe pieluchy, wszystko jest ok. Wczoraj bylam z mala u lekarza i zalozylam jej pampera bo kilka mi zostalo, jak przyszlam chcialam przebrac pupe, a ona znow cala w krostkach. Znaczy sie ze uczulaja.

Skoro już w temacie pampersowym jesteśmy. Moja malutka ma 2 tygodnie, używamy pampersów newborn 1, niestety, koszmarnie odciskają się jej na nóżkach. Gdy zapnę luźniej, to z kolei siuśki wyciekają. Co robię nie tak? Spróbować większy rozmiar, czy w ogóle inny typ pieluch - może \"budowa\" pampersów nie jest odpowiednia dla mojej królewny?

Gość zuzaz
Chemical-sproboj innych pieluszek...:) Ale nigdy przenigdy nie uzywaj pieluch TESCO-nie wiem koze teraz sa lepsze ale 5 lat temu moja kolezanka przyszla nas odwiedzic a jest taki zwyczaj przynajmniej u nas ze dziecku cos sie przynosi a Dorota chciala byc praktyczna i przyniosla pileuchy TESCO.Zuzylam 2 pieluchy i poszly w odstawke....pieluszka byla doslownie ceratowa!!Pupka malej strasznie sie odparzyla...tazke NIE POLECAM.Tak jak wczesniej pisalam pampersy i HAPPY.

Gość zuzaz
A tak na marginesie to masz w domu naprawde malutkiego szkraba:))Faaajnie:)

u nas maly ma uczulenie na huggies kubusiowe w wydaniu poslkim, mialam ze stanow i te go nie uczulaly. niestety pampersy tez odpadaja bo po drugiej pieluszce ma juz jedna wielka rane happy stosowalismy do tej pory ale ostatnio kupilam dada nauczona dosw z czasow corki - i faktycznie dada sa ok, zero uczulen podraznien nie przepuszczajaa siuskow... no i wychodza 20gr taniej na sztuce niz happy :) ps. u mnie w pipidowie nie ma wielu promocji na happy takze moze dlatego takie drogie sa

JA od urodzenia kupuję córce pampersy.Teraz mam te z balsamem i jest ok.Wole nie eksperymentować i nie ryzykować. Ale moja kuzynka kupuje dla swoich dzieci pieluszki z rosmana i tez sobie chwali,ale to już są takie biegające szkraby

Gość *.*.
żeby sprawdzic kto je produkuje wystarczy sprawdzic adres zakladu i porównać z innymi:)