Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Archangiel200

Jak ważny jest Dla CIebie SEKS ???

Polecane posty

Gość Archangiel200

czy dałoby się, żyć bez tej rozkoszy ?

Gość Archangiel200
PODBIJAM !!!! 1. jak ważny jest dla Ciebie seks ??? 2. jak często to robicie ?? 3. ja długo trwa wasz przeciętny stosunek ? 4. czy czujesz się zaspokojona / zaspokojony ??

1. jak ważny jest dla Ciebie seks ??? bardzo ważny 2. jak często to robicie ?? codziennie lub co drugi dzień 3. ja długo trwa wasz przeciętny stosunek ? zależy na co mamy ochotę. czasem ostra szybka akcja, czasem długaśna 4. czy czujesz się zaspokojona / zaspokojony ?? tak, bardzo

Gość Nick chwilowo pomarańczowy
1/ bardzo wazny 2/ gdy tylko się widzimy, czyli czasem codziennie (ale wtedy niekoniecznie raz sie kochamy :P) czasem raz na tydzien :( 3/ czasem 20 minut a czasem 2 godziny 4/ taaaakkkkk

Gość ollaolla
Seks uwielbiam ale tylko z kimś kogo kocham a on mnie. Jeśli jestem sama - zaspokajam się też sama ;P. Jeśli jestem z kimś - nie mogę normalnie funkcjonować bez seksu i jeśli go brakuje to czuję się też za mało kochana. Innymi słowy - pod każdym względem seks nierozerwalnie łączę z miłością i miłość z seksem.

Gość ollaolla
1. jak ważny jest dla Ciebie seks ??? dla mnie to dowód miłości 2. jak często to robicie ?? średnio raz na dzień 3. ja długo trwa wasz przeciętny stosunek ? 10-30 min. 4. czy czujesz się zaspokojona / zaspokojony ?? nie, czuję niedosyt

Gość lucilaaaa
bardzo bardzo ważny

Gość karolmolka1212
1 bardzo ważny 2 2 razy dziennie a czasem 2 razy w tygodniu 3 30 -40 minut 4 zawsze jest super

Gość --aniol---
a co to jest sex bo ja jestem pacyfista i przemocy nie uznaje

Gość łączenie . tematów . forever.
sex 18:49 załamana ona 24 jest wazny dla mnie..jesli chlopak mnie nie zaspokaja czy to powod aby sie rozstać??? 18:51 takajakaja1111 usuń mnie moj tez nie zaspokaja... tzn, jak juz to mnie zaspokaja ale dla mnie to stanowczo za malo. jemu seks wystarczy raz na tydzien, bo jest zmeczony i takie tam... matko ja juz wariowac zaczynam!! wciaz spieta chodze i musze sobie radzic sama..

Gość hm hm hm hm
1. BArdzo wazny 2. Kilka razy dziennie, ale ma to swoje przyczyny 3. roznie, czasami 2 min czasami 20, ale to nasze poczatki i jestem wyrozumiala:-) 4. Nie, bo nie osiagam orgazmu (za dlugo sie masturbowalam)

bardzo ważny...] kochamy się każdego dnia... co najmniej pół godzinki

Gość
powiem tak: nie pszesłania mi świata i jestem w stanie zrozumieć gdy partner nie ma ochoty :)

Gość w ogole nie jest wazny
zyj bez tego. Czuje, ze cale zycie moglabym kochac platonicznie i by mi to wystarczylo ;) Szkoda, ze mojemu nie :(

Gość
1. Cholernie 2. W zależności od kobiety -od 1 na tydzień do 12 razy dziennie (niestety tylko jedna taka zazula była i już odleciała ...) 3. Po dużej ilości alkoholu do 2 h 4. nie :o

:P:P:P:P:P:P dla mnie czy jest ważny sex? no więc nie uprawiam go z partnerką dzień w dzień :) to nie zawody i nie jestem jakimś maratończykiem który robi to co dzień lub co dwa :) oczywiście daje mi to ogromną przyjemność. Seks jest dla mnie ważny ale nie najważniejszy, najważniejsza w związku to moja kobieta potem jej problemy sex itd .. i nie jest on na 1 miejscu. Jestem z kobieta ponad 3 lata. Przez rok mieszkamy w innych miastach i widujemy sie średnio co 5-7 dni. Staram sie dbać o jej potrzebny i samo poczucie. Seks to nie zawody :p