Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie facet........

moja dziewczyna jest wspaniala bo

Polecane posty

Gość taki sobie facet........

1. Nie narzuca mi sie,napisze rano jednego smsa,ze juz nie spi, ze mi zyczy milego dnia,teskni... 2. Mam swobode, nie mowi mi nie idz, nie zakazuje mi, twierdzi natomiast, ze sam powinienem wiedziec co moge a czego nie, bedac w zwiazku (bardzo ja za to szanuje) 3. ufa mi 4. Jest dla mnie ciepla, duzo daje z siebie, nie prowadzi gierek, nie udaje zolzy itd. 5. Nie robi mi jazd, bo wypilem dwa piwa z kolegami u mnie w domu i zapomnialem jej o tym powiedziec (czytaj: nie wymaga ode mnie, abym meldowal sie na kazdym kroku) 6. Seks z nia jest czysta poezja, jest cudownie otwarta 7. Jest ze mna i interesuja ja tylko moja osoba, nie prowadzi flirtow, nie odgrywa scen, nie prowokuje 8. jest spokojna, nie imprezuje za wiele, ma znajomych, sama potrafi zajac sie soba, nie wisi na mnie 9. Nie pyta co chwila czy jeszcze ja lubie, czy tesknie, nie zlosci sie jak nie mowie kotku, misiaczku itd. daje mi czas i spokojnie czeka 10. Jak ma dolek to po prostu ze mna rozmawia 11. Jest samodzielna, nie wymaga wiecznego placenia za nia, ma swoje zdanie i absolutnie nie jest ulegla (czasami lubi w lozku:-P ) ja taka znalazlem, dodam ze nie szukalem wsrod typow modelki. Moja dziewczyna mieszka na wsi, potrafi gotowac, sprzatac i wszystkim zycze takiej dziewczyny:-)

no jakbym o sobie czytala;-) a tak powaznie,to o wiele prosciej byloby,gdyby wszystkie kobiety takie byly,mam kuzynke,ktora jest przeciwienstwem i zaden facet z nia nie wytrzymuje:O

Gość Aqua-Femineee
Twoja kobieta jest zablokowana, podejrzewam że za jakiś czas poznasz jej kobiecość od innej strony:)

Gość a dla mnie facet ktory to
pisal to dupek i frajer i ma taka laske bo na lepsza go nie stac a to co napsial ztym placeniem to godne politowania zero mezczyyzny wtym typie a laske i tak zostawi'ale frajer

Gość a dla mnie facet ktory to
nigdy nie spotkalam az tak niemeskiego chloptasia dla mnie godne pozalowania,lenistwo wygodnictwo,cieple kluchy i tyle i pozwala placic kobiecie zenada

Gość taki sobie facet.........
A dlaczego niby moja dziewczyna jest niekobieca wzgledem was? Nie jestem frajerem, nie jestem nieudacznikiem. Ja tez duzo z siebie daje i jestem dla niej oparciem...Na lepsza mnie nie stac....a co w niej zlego widzicie? To ze nie zrzedzi, nie uwiesza sie tylko ma swoje zycie i honor do tego??????? Nie kumam:-P A moze to zazdrosc, co? ;-)

no to też prawie jak o mnie :P :D :D tylko że pominęłabym punkty : 1 - nie melduję mu kiedy wstałam :P :P 8 - :classic_cool: :D :D 9 - nie cierpię słów MISIACZKU, KOTKU itp :O :O ale pozostałe się zgadzają ;) ;) Gratuluję dziewczyny 🖐️ ;)

p.s punkt 8 wykreślam tylko jesli chodzi o : \"jest spokojna, nie imprezuje za wiele\" pozostałe się zgadza :D :D

Gość taki sobie facet.........
i tez sadzisz ze to niekobiece?????

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
kiedyś robiłam wywiady z kumplami pt "idealna dziewczyna"...mówili wypisz wymaluj, że ideał to taka jak autor opisał

absolutnie nie ! sądze że zarówno Twoja dziewczyna jak i ja jesteśmy wyrozumiałe, nie rozkapryszone i wg nas związek nie polega na ciagłym wiszeniu na facecie, robieniu scen z byle powodu, zabranianiu wychodzenia z kumplami na piwo i wymaganiu, żeby był tylko nasz i niczyj więcej :O :P :P i tak powinno być i każda babeczka powinna taka być bo nie bez przyczyny słyszę codziennie od mojego faceta że nie mógł trafić na lepszą i bardziej wyrozumiałą kobietę niż ja i dlatego tak mnie kocha do szaleństwa już 6 lat z haczykiem ;)

Gość Twoja dziwczyna jest
w porządku, ja jestem podobna do niej :)), chociaz przyznam , że moj facet wkurza mnie czasem , bo pkt. 2. Mam swobode, nie mowi mi nie idz, nie zakazuje mi, twierdzi natomiast, ze sam powinienem wiedziec co moge a czego nie, bedac w zwiazku (bardzo ja za to szanuje) jest bardzo ważny i ja się z nim zgadzam ale mój facet czasem, ale rzadko zachowuje się jak dzieciak , ktory naprawdę nie wie jak sie zachowac.

absolutnie nie ! sądze że zarówno Twoja dziewczyna jak i ja jesteśmy wyrozumiałe, nie rozkapryszone i wg nas związek nie polega na ciagłym wiszeniu na facecie, robieniu scen z byle powodu, zabranianiu wychodzenia z kumplami na piwo i wymaganiu, żeby był tylko nasz i niczyj więcej :O :P :P i tak powinno być i każda babeczka powinna taka być bo nie bez przyczyny słyszę codziennie od mojego faceta że nie mógł trafić na lepszą i bardziej wyrozumiałą kobietę niż ja i dlatego tak mnie kocha do szaleństwa już 6 lat z haczykiem ;)

Gość ciekawe co na Wasz związek
Twoja dziewczyna, tzn. czy ma takie samo zdanie jak Ty. Mój chłopak też mnie niby chwali, kumple mu mówią, że jestem fajna i w ogóle a jemu i tak zawsze mało, zawsze się czepia o nie wiadomo co. czasem mam wrażenie, że chce, żebym z nim zerwała. Bo ja też mam nerwy a on mnie czasem już doprowadza do granic ich wytrzymałości. Więc może Twoja dziewczynę też coś wkurza w Tobie ma maxa tylko nic nie mówi? Przyjrzyj się jej dobrze, bo jak facet uważa, że jemu jest dobrze, to dla niego związek jest już super.

Gość qazsew
fajną masz dziewczynę! chciałabym żeby mój chłopak myślał tak o mnie, ale ja taka nie jestem więc:( chciałabym żeby powiedział mi choć część tego co ty o swojej dziewczynie.

Gość qazsew
fajną masz dziewczynę! chciałabym żeby mój chłopak myślał tak o mnie, ale ja taka nie jestem więc:( chciałabym żeby powiedział mi choć część tego co ty o swojej dziewczynie.

To co napisał autor topiku jest prawdą. Ostatnio mój facet mi poweidział dokładnie to samo :) Że właśnie szanuje mnie za to ze nie robię scen zazdrości, że nie wpadam w histerie jak mówi ze się spóźni bo idzie na piwo, że mam własne zycie, zainteresowania, że nie bombarduje go esemesami, że nie jestem nachalna ;) że rozumiem jego pracę i częste wyjazdy z nią związane oraz to, ze znam własna wartość i ze nie traktuje mężczyzny jak \"powietrza\" niezbędnego do zycia. :) Ale do tego musiałam dojrzec :) Wymagało to paru lat pracy nad sobą i jednego dłuuugiego nieudanego związku, zebym wreszcie zrozumiała że pomimo ze razem, to nie wolno nam nikogo ani ograniczać ani osaczać :)

Gość taaka sobiee dziewczyna
moja dziewczyna też jest wspaniała :D

Ciekawe...jeden z moich takich tam to sie strasznie denerwował, że właśnie daję mu swobodę, nie robię scen itd...bo to widocznie oznacza, że mi na nim nie zależy...każdy ma swoje upodobania :)

Gość a ja myslalamz e faceci
lubia jak baby sie dra i sa zazdrosne, piszcza, awanturuja sie bo sa wtedy takie ciekawe i im sie nie nudzi:O

Gość ja mojemu daje czasem popalic
lubie jak sie duzo dzieje w zwiazku, umarlabym z nudow piszac smsy, ze juz wstalam i tesknie, blee

Gość taki sobie facet...........
ciesze sie ze ktos jednak mysli inaczej. Napisalem to, bo wczoraj gadalismy o tym razem i to wlasnie ona jak to uslyszala powiedziala, zebym napisac to na forum dla kobiet to sie wojna rozpeta:-P Jednak widze, ze fajnych babek jest wiecej:-) Ja swoja spotkalem w Bieszczadach, jestem z nia 2 miesiace i od stycznia bedzie w moim miescie i zamieszkamy razem:)

Gość ja mysle ze_
wszystko ok, ale ja niektore te punkty mialam, jak mi nie zalezalo na kims...

czyli tylko w górach jeszcze takie kobiety są.. :( :P albo to to ze ze wsi jest - cholerne patologiczne miasta-dżungle :P

Gość nie wydaje sie zakochana
skoro w pierwszym etapie zwiaku pisujecie sobie tylko 1 smsa dziennie, to dziwne

Gość jak dla mnie to
tez troche dziwne, bo zjednej strny ok, luz w zwiakzu itp ale na poczatku zawsze jest maxymalne zafascyowanie, chce sie poznac druga osobe i spedzac z nia duzo czasu.nie wiem moze ja tak tylko mam ale ja chcialabym, zby moj facet sie mna interesowla a nie pisal 1 smsa dziennie i mial mnie gdzies. jasne, ze to nie moze wygladac a, ze pisze mu albo on mi"o wlansie jesem w kibelku, robie kupkie, a ty co?":O ale kurde konakt, kontakt musi byc!